Юрій Луценко оголосив про підозру головному «фіскалу» Вінницької області

Юрій Луценко оголосив про підозру головному «фіскалу» Вінницької області
Фото зі сторінки ГПУ на Фейсбуці
  • Начальника ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського підозрюють у створенні злочинної організації, ухиленні від сплати податків та зловживанні владою. Про це повідомив генпрокурор Луценко.

Сьогодні, 16 липня, під час брифінгу Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що головному фіскалу Вінницької області  Руслану Осмоловському оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, про це йдеться на сайті Vinbazar.com

Зокрема, мова про створення злочинної влади (ч. 1 ст. 255 ККУ), організації ухилення від сплати податків ( ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 212 ККУ) та зловживанні владою (ч. 2 ст. 364 ККУ)

За словами Луценка, у 2014 році у Вінниці була створена злочинна організація, до складу якої, за інформацією слідства, увійшли ДФСники.

Також він повідомив, що члени цієї організації забезпечили призначення на найбільш важливі посади в органах ДФС України своїх представників. Тим самим організувавши систему управління, у якій учасники злочинної організації мали вплив на прийняття важливих рішень стосовно діяльності зазначених органів.

Також розпочато слідство про можливі правопорушення виконувача обов'язків голови ДФС Мирослава Продана.

«Можу сказати лише одне – наявних у мене матеріалів достатньо для того, щоб бути переконаним у наявності грубих правопорушень Продана на посаді виконувача обов'язків голови ДФС. Якщо слідство покладе необхідну доказову базу, цю справу буде відправлено за підслідністю до органу, який має її реалізовувати. На цей момент триває слідство, я цього не приховую», – сказав Генпрокурор.

Ми намагалися зв’язатися з Русланом Осмоловським, але його телефон був вимкненим.

Нагадаємо, що 9 липня у квартирі Осмоловського Генпрокуратура та СБУ проводили обшуки, але нічого не знайшли.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Боротьба з корупцією та дії пана Юрія Луценко це різні речі. Намагання примусити працювати  як одна команда пана Гройсмана та пана президента закінчиться невдачою. Звязки  прокурора вінницької області пана Соколова з  Гройсманом тихо "замнуть" усі підозри. Не можливо людям які очолюють корупцію іі побороти. Що я бачу у діях пана Луценко, це по перше черговий піар по боротьбі з корупцією, та страх Петра Порошенко що його здадуть люди з найближчого оточення.

    Пан Гройсман за роки правління у Вінниці набрав у всі фіскальні органи своїх людей, які живуть за рахунок цієї системи. Таку систему намагається побудувати пан Гройсман у межах України. Це заважає амбіціям Петра Порошенко. Дивно чому нам ЗМІ  ці дії викладають як боротьбу з корупцією а не боротьбу двух кланів за потоки бюджетних коштів.
  • Людмила Павленко

    Бог є на світі, хай вони попробують себе на місці підприємців, яких вони «пресували».
  • Знание - сила

    Как может еврей без образования быть "Генеральным пйокуйойом"?
  • Next

    В нашій державі, багатьом оголошували підозри, і брали під варту, а ось кого осудили - назвати важко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up