Власник «Бібліотеки» оплатив лікування людям, які отруїлися у його кафе (ВІДЕО)

Власник «Бібліотеки» оплатив лікування людям, які отруїлися у його кафе (ВІДЕО)

У Вінниці 7 людей опинились на лікарняному ліжку після відвідування кафе «Бібліотека», що на вулиці Оводова. У хворих медики діагностували гостре харчове отруєння.  

Фахівці «Держпродспоживслужби» вже провели у кафе «Бібліотека» перевірку. Було виявлено низку порушень, які могли призвести до отруєння людей. В тому числі, виявили продукцію з терміном реалізації, який закінчився.

Продукцію вилучено, усіх співробітників перевірили на наявність кишкових інфекцій та стафілакоку, відібрана водопроводна вода, чотири зразки продуктів харчування.

Руслан Драпак, один із госпіталізованих, розповідає журналістам "Суспільного", що власник кафе двічі приїздив до шпиталізованих і взяв на себе всі витрати на лікування.

Відео дня

Дослідження триває.  Якщо буде доведено, що люди отруїлись саме у «Бібліотеці», на заклад чекає штраф у розмірі 25 000 гривень. Кафе поки що зачинено.

Опитування

Чи будете Ви щось смакувати у "Бібліотеці"?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Наталя Юрина

    Заплатив за лікування і все ...? Спробуйте десь в Європі так поїсти ...напротязі 2 годин цього закладу не було.... та взагалі ....в Європейських країнах це нонсенс...
  • Ксюша Пилипчук

    Замість того,щоб видаляти мої коментарі у себе на офіційній сторінці , почитайте , що про вас думають люди Бібліотека cafe - серце Вінниці
  • Віктор Рибачук

    Благодійник!!!
  • Светлана Шемчук

    Багатіє люді )))) будуть їсти тепер вдома
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up