Вінницю прикрасять кущами ялівцю «Блю Арроу». Розпочали з площі Гагаріна

Вінницю прикрасять кущами ялівцю «Блю Арроу». Розпочали з площі Гагаріна
  • Ялівець «Блю Арроу» не вибагливий в доглядані і стійкий до різних погодніх умов.
  • Також він досить добре адаптується до середовища міста.
  • У Вінниці висаджують рослини понад 1,5 м висотою.

Працівники «Вінницязеленбуд» розпочали прикрашати місто декоративними зеленими насадженнями. На площі Гагаріна розмістили 25 кущів ялівцю сорту «Блю Арроу».  

«Щороку ми намагаємось наповнити наше місто гарними зеленими та квітковими композиціями і насадженнями. Наразі ми розпочали із площі Гагаріна, де встановили 25 корзин з ялівцем», — розповіла заступниця директора з агротехнічних питань «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.

У планах розмітити ще 60 таких корзин у різних частинах міста.

Відео дня

— Це досить невибаглива рослина і не потребує якогось особливого догляду. Наші працівники протягом усього теплого періоду будуть їх доглядати та підживлювати, — зазначає Прибиш.

В подальшому зеленбудівці продовжать прикрашати вулиці нашого міста зеленню та квітами

SV_00533.JPG

SV_00523.JPG

SV_00535.JPG

 

Читайте  також:

Коли вінничанам виплатять грошову допомогу, яку щорічно дають до 5 травня?

Підлога встелена доларами: на Вінниччині КОРД взяв банду чорних лісорубів

У вінницькому Лісопарку блогери зловили «педофіла» з руками в... кетчупі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Жанна Кузнєцова

    Очередная пыль в глаза от горЕсполкома - вырубать нормальные полноценные деревья и понаставлять вазонов в горшках. Полноценные деревья НИЧЕГО не может заменить, полноценные деревья убирают пыль, шум, уменьшают порывы ветра, дают кислород, тень, эстетическую красоту и чувство комфорта и полноценности в городе - нужно сажать тополь (без пуховый), клены, березы, ивы и т.д.
  • Татьяна Иванец

    Уже не хватає тротуарів,то ставлять на проїзджій частині
  • Олег Бондар

    В тридорога по закупці
  • Макс Братчук

    З  лісу вибіг пішоход
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up