Вінницьку вежу пропонують відкрити для туристів. Вхідний білет до 200 гривень

Вінницьку вежу пропонують відкрити для туристів. Вхідний білет до 200 гривень

Вінничанин Руслан пропонує Вінницьку вежу зробити туристичною. Брати гроші за вхід. А всередині відкрити ресторан та поставити телескопи.

Про цей йдеться у одній із петицій. Її запропонував Руслан Савчук.

— Є пропозиція зробити Вінницьку вежу туристичною, щоб там могли знаходитись туристи та дивитись на прекрасну Вінницю з висоти пташиного польоту. Як відомо, всередині Вінницької вежі є ліфт. Пропонується цей ліфт вдосконалити, щоб він міг перевозити до десятка людей, можливо двохповерховий. Далі ту сферу, яка майже на самій верхівці Вінницької вежі, зробити скляною, та пускати туди за платню туристів. Висота там чимала - більше 300 метрів. Думається, що багато охочих за 100-200 гривен за білет (щоб окупити інвестиції) захочуть подивитись на велич та красу європейського міста Вінниці. Звичайно, можна встановити там телескопи, проводити пізнавальні екскурсії, лекції. Навіть можна там невеличкий ресторан відкрити, — йдеться у тексті петиції.

За добу звернення підтримало вісім людей. До кінця збору підписів залишилось тринадцять днів.

Відео дня

Проголосувати можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Roman Palamarchuk

    Туди навіть на оглядову практику студентів із ВНТУ не пускають (спецальність телекомунікації (хоча раніше походи були систематичні)), а він хоче що б там лекції проводити.
  • Vinn Kanzal

    хватит бухать
  • Александр Рябчук

    чому б ні, у Львові екскурсії на всьому роблять, навіть на камінці на який наступив хтось колись в якомусь році
  • Таварисч

    Какие экскурсии? Какой ресторан? Диаметр мачты всего 2,5 метра и она внутри не пустая - там шахта лифта и паутина из фидеров. Сфера установлена не для красоты - там мачта из трубы переходит в ферму. Летом в мачте адская жара, зимой дикий холод. При включенном оборудовании подъем людей запрещен -

    очень сильное излучение даже внутри мачты.

    Next reply Таварисч

    Навіть якби допустити про те що  тому Руслану Савчуку, дозволили-б піднятись штатним ліфтом на вежу, не думаю що він зміг би добути піднімання до самого верху.

    Yuri Sakhno reply Таварисч

    Да, не буде у Вінниці своєї "Стратосфери"... :-( http://www.stratospherehotel.com/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up