Вінницькі кінологи та вибухотехніки отримали нові службові авто

Вінницькі кінологи та вибухотехніки отримали нові службові авто
  • Сьогодні, 24 вересня, Голова Національної поліції України Ігор Клименко передав поліцейським з різних областей сертифікати на 16 службових авто. Отримали транспорт і правоохоронці Вінниччини.

Про це у фейсбук написала Поліція Вінницької області.

— Вінницькі вибухотехніки та кінологи отримали нові службові автомобілі, — йдеться у повідомленні.

Поліцейським-кінологам з десяти регіонів передали по одному службовому авто Fiat Doblo та шість автомобілів Isuzu D-MAX.

Відео дня

Загалом вибухотехнічна служба в україні нараховує 270 працівників. Є ще 750 кінологів та тисяча собак. Глава Нацполіції Ігор Клименко підкреслив, що ці служби мають бути добре екіпіровані. 

— Від цього залежить і час реагування на повідомлення, час приїзду на місце, швидкість та ефективність розкриття злочину, а головне — безпека наших громадян, — наголосив Клименко.

У поліції відзначають, що за 8 місяців 2020 року вибухотехніки та кінологи здійснили майже 20 тисяч виїздів на огляди місця події та на злочини.

— За допомогою службових собак виявлено майже 600 вибухових пристроїв, 9 кг вибухових речовин, більше 130 одиниць вогнепальної зброї та понад 42 тисячі набоїв. Окрім того, кінологи зі службовими собаками взяли участь у проведенні понад 1800 спеціальних операцій з протидії незаконному обігу наркотиків, виявили майже 48 кг наркотичних речовин, — додають у Національній поліції України.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 вересня, які ви могли пропустити

Поводитися неадекватно, а потім полізла у воду. У Бару ледь не втопилася вінничанка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Слава кiноголам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up