Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 23 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Майже шість годин у річці шукали тіло 2-річного Кирила, який зник у Піщанському районі

— 22 серпня о 21.50 групою водолазних робіт з річки Кам'янка, що в селі Дмитрашківка Піщанського району було вилучено тіло дворічної дитини. За попередніми даними, дитина зникла близько 14-ї години, того ж дня під час проведення спільних пошукових робіт разом із Нацполіцією, о 16.01 біля місцевої водойми було знайдено особисті речі хлопчика, — йдеться у повідомленні.

У Вінниці пропонують зробити шкільні рейси транспорту. Петиція

Через карантинні обмеження школярі та студенти витрачають щонайменше 1,5-2 години для доїзду на навчання. Про таку проблему зазначає архітектор Віталій Плясовиця Шлях вирішення — запровадження спецрейсів, які б возити суто школярів та студентів. Якщо підтримуєте, тоді підписуйте петицію до міської влади. Раніше ми дізналися, що в мерії вже розглядали ідею «шкільних маршрутів», яка не знайшла позитивного відгуку. Чому?

Відео дня

У Вінниці пропонують зробити шкільні рейси транспорту. Петиція

Зґвалтування вінничанки американським військовим — це фейк, — поліція

На сайті поліції з'явилося повідомлення про згвалтування у туалеті нічного клубу 16-річної вінничанки. Скоїв це ніби американський військовий. Усе це виявилося неправдою. Сайт поліції зламали хакери.

Зґвалтування вінничанки американським військовим — це фейк, — поліція

На Привокзальній троє чоловіків побили та обібрали студентів

Зловмисники мали при собі електрошокер, який і застосували до потерпілих. У жертв хлопці забрали iPhone та близько 600 гривень.

Детально про затримання нападників розповіли у Патрульній поліції Вінниці.

— Першого з них патрульні виявили на вулиці Некрасова. Чоловік, побачивши службовий автомобіль, одразу почав нервувати та змінив напрямок руху. 21-річного правопорушника патрульні затримали. Під час поверхневої перевірки в нього виявили електрошокер. Другого зловмисника, теж 21-річного, виявив інший екіпаж патрульних біля одного з кафе на вулиці Академіка Янгеля. При ньому був мобільний телефон одного з потерпілих, — йдеться у повідомленні. —Третього правопорушника — 30-річного — патрульні затримали спільно з оперативниками на території залізничного вокзалу. Згодом потерпілі впізнали своїх кривдників.  

Синоптик розповіла, коли до України прийдуть дощі та штормовий вітер

Погода ще трохи нас порадує теплом. Про сильне похолодання поки мова не йде, але зміни будуть. Це дощі та сильні пориви вітру.

Сайт sinoptik.ua прогнозує у місті сонячну погоду до 27 вересня. На неділю й тут передають грозу.

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 вересня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:12 У Вінниці запрацював інтерактивний туристичний кіоск. Які його особливості? 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 4 та 5 травня 16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up