Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 22 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

На 75 році життя помер директор сьомої школи-ліцею Олександр Сухомовський

Не стало директора Вінницької школи-ліцею №7 Олександра Сухомовського. Сумну звістку повідомили вранці, 22 вересня.

Людиною-легендою називають його у Вінниці. У 1992 році він створив ліцей, який очолював до останніх днів. Вітався за руку з першокласником і старшокласником. Його критикували за те, що на території школи визначив місце для… куріння учнів, що зіграв на роздягання з учнем. Кожного першого вересня посипав своїх учнів і вчителів пшеницею, а на випускному танцював вальс з випускницями.

Посипав зерном пшениці і танцював вальс з випускницями. Не стало Олександра Сухомовського

Хлопчика, який зник у Піщанському районі, знайшли мертвим. ОНОВЛЕНО

22 вересня в обідню пору зник 2-річний хлопчик з Піщанського району. Дитину знайшли, але нажаль мертвою у річці. Деталі трагедії з'ясовують правоохоронці.

Відео дня

Хлопчика, який зник у Піщанському районі, знайшли мертвим. ОНОВЛЕНО

Загадкова смерть 27-річного Євгена у Жмеринці. Хлопця знайшли повішеним на зупинці

Минулого понеділка, 14 вересня, в селі Слобода Жмеринського району матір чекала свого 27-річного сина з роботи. На жаль, дочекалась в труні. Їй дали папірець, що син повішався. А слідчий крикнув прямо в обличчя «Це самогубство!». Горем вбита жінка не зрозуміла нічого. Лише на третій день після похорону, коли пришла навідати могилу на кладовищі та побачила, що Євгена поховали поруч з самогубцями, вона прийшла до тями. Чому поліція не помітила слідів від побоїв та написала в заключенні, що слідів насильницької смерті не виявили? Чому почали викликати друзів життєрадісного та повного планів на життя батька малюка лише після нашого втручання? Матір не здається та бореться за правду. Вона їй дуже потрібна.

Загадкова смерть 27-річного Євгена у Жмеринці. Хлопця знайшли повішеним на зупинці

Транспорт у Вінниці. Як возити всіх під час карантину

Громадський транспорт «забитий». Люди на зупинках вичікують своєї черги на проїзд аж до години.  Що з цим зробити? Пускати стоячих пасажирів, скасувати обмеження чи навіть створити спецрейси для школярів?  Обговорюємо варіанти вирішення проблеми, яку створив коронавірус і карантин.

Транспорт у Вінниці. Як возити всіх під час карантину

«Якщо не лікувати, до Нового року скоріш за все не доживу». Вінничанин потребує нашої допомоги

У Андрія Марчука з Вінниці виявили рак крові. Хвороба швидко прогресує і необхідне термінове лікування. Ціна життя 29 тисяч євро. Ця сума непідйомна для чоловіка і він просить допомоги небайдужих.

Реквізити для допомоги:

  • МоноБанк: 4441114442190334 -(UA) Марчук Андрій Володимирович
  • МоноБанк (USD): 5375418805159043 
  • Міжнародний переказ SWIFT IBAN: UA203220010000026201310031961
  • Приватбанк: 5168745015300798 (UA) Марчук Тетяна Андріївна.

«Якщо не лікувати, до Нового року скоріш за все не доживу». Вінничанин потребує нашої допомоги

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 вересня, які ви могли пропустити

Від 10 тисяч і вище. Зібрали найбільш високооплачувані вакансії Вінниці

Водій, який на «зебрі» по Юності збив жінку, був тверезий. Йому 79 років

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up