Від 10 тисяч і вище. Зібрали найбільш високооплачувані вакансії Вінниці

Від 10 тисяч і вище. Зібрали найбільш високооплачувані вакансії Вінниці
  • Від машиніста до кінолога. Ми розглянули актуальні вакансії на сайтах з пошуку роботи та взяли статистику в обласному Центрі зайнятості, щоб дізнатись за яку роботу в нашому місті платять найбільше. 

 

Щодня на сайтах оголошень заявляють нові вакансії. Зарплати за різну роботу коливаються від понад 50 тисяч до мінімальних на сьогодні 5 000 гривень. Середня зарплата за яку готові працювати вінничани, за даними одного з найпопулярніших сайтів з пошуку роботи, становить 11 000 гривень. Ми звернулись у обласний Центр зайнятості, щоб дізнатись, що пропонують вони. 

За словами начальниці відділу інформаційної роботи вінницького обласного Центру зайнятості Лесі Тріски, вакансій у них є чимало, і високооплачуваних теж. 

— Роботодавці, приходячи до нас, вказують лише ставку, але, якщо людина буде добре працювати, то її зарплата може змінитись у кращу сторону. Звичайно, через працьовитість чи креативність працівника, — каже Леся Тріска. — Найбільш високі зарплати пропонують за фізичну працю. 

Відео дня

За даними Центру зайнятості, найбільше у Вінниці можуть заробляти машиністи навантажувальної машини та автомобільного крана. Їх зарплата складає — 20 тисяч гривень. Трохи менше, 15 тисяч, можна заробити, працюючи апаратником дифузії info та центрифугування. info

Інженер, буртоукладач, машиніст-обхідник з турбінного устаткування та машиніст насосних установок може заробляти орієнтовно 14 тисяч гривень. Є вакансії й для водіїв трамвая, їм платять — 10 тисяч гривень, а сімейному лікарю, наприклад,10 300 гривень. 

Більш детальніше ознайомитись з високооплачуваними вакансіями, які пропонує Центр зайнятості, ви можете за допомогою інфографіки. Діаграма інтерактивна. Щоб дізнатись про цифри та посаду за яку пропонують просто наведіть курсор на графік. 

 

Ще ми проаналізували вакансії, які пропонують вінничанам на work.ua. Відсортували, пропозиції за актуальністю та зарплатою, і з них склали ТОП-10 найбільш високооплачуваних вакансій. Тут найвигідніші пропозиції для IT-спеціалістів та водіїв з власним авто. 

 

 

Читайте також: 

Біля довгобуду на Стрілецькій встановлюють «Ейфелеву вежу». Чи законне це будівництво?

Куди поїхати восени і у скільки це обійдеться? Склали ТОП-5 маршрутів для відпочинку в Україні

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anton Z.

    З приводу C# розробника таку ЗП в Вінниці далеко не кожному дадуть і явно високого рангу. А також окрім цієї мови програмування я перш за все джаваскріпт та подібні фронт енд, джава, котліни свіфти та ін.
  • Сергей Заволович

    На будову за 25000 ніяка с... не рветься.
  • Андрей Ящук

    В нормальних країнах людей після 35 беруть із задоволенням , тому - що досвід у працівників таких є і відповідальність  . А в нас не беруть бо таку людину важко обманути і розвести 😠😠😠Молодь цікавіше розвести . PS - нічого не маю проти молоді , просто при такому підході нас очікує крах , не завтра , але років через 10-15 🤔🤔🤔

    Кеп reply Андрей Ящук

    Капитализм -страшное дело
  • Наталья Горошко

    Летела лопата. Упала в болото.
    Какая зарплата, такая работа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up