Від 10 тисяч і вище. Зібрали найбільш високооплачувані вакансії Вінниці

Від 10 тисяч і вище. Зібрали найбільш високооплачувані вакансії Вінниці
  • Від машиніста до кінолога. Ми розглянули актуальні вакансії на сайтах з пошуку роботи та взяли статистику в обласному Центрі зайнятості, щоб дізнатись за яку роботу в нашому місті платять найбільше. 

 

Щодня на сайтах оголошень заявляють нові вакансії. Зарплати за різну роботу коливаються від понад 50 тисяч до мінімальних на сьогодні 5 000 гривень. Середня зарплата за яку готові працювати вінничани, за даними одного з найпопулярніших сайтів з пошуку роботи, становить 11 000 гривень. Ми звернулись у обласний Центр зайнятості, щоб дізнатись, що пропонують вони. 

За словами начальниці відділу інформаційної роботи вінницького обласного Центру зайнятості Лесі Тріски, вакансій у них є чимало, і високооплачуваних теж. 

— Роботодавці, приходячи до нас, вказують лише ставку, але, якщо людина буде добре працювати, то її зарплата може змінитись у кращу сторону. Звичайно, через працьовитість чи креативність працівника, — каже Леся Тріска. — Найбільш високі зарплати пропонують за фізичну працю. 

Відео дня

За даними Центру зайнятості, найбільше у Вінниці можуть заробляти машиністи навантажувальної машини та автомобільного крана. Їх зарплата складає — 20 тисяч гривень. Трохи менше, 15 тисяч, можна заробити, працюючи апаратником дифузії info та центрифугування. info

Інженер, буртоукладач, машиніст-обхідник з турбінного устаткування та машиніст насосних установок може заробляти орієнтовно 14 тисяч гривень. Є вакансії й для водіїв трамвая, їм платять — 10 тисяч гривень, а сімейному лікарю, наприклад,10 300 гривень. 

Більш детальніше ознайомитись з високооплачуваними вакансіями, які пропонує Центр зайнятості, ви можете за допомогою інфографіки. Діаграма інтерактивна. Щоб дізнатись про цифри та посаду за яку пропонують просто наведіть курсор на графік. 

 

Ще ми проаналізували вакансії, які пропонують вінничанам на work.ua. Відсортували, пропозиції за актуальністю та зарплатою, і з них склали ТОП-10 найбільш високооплачуваних вакансій. Тут найвигідніші пропозиції для IT-спеціалістів та водіїв з власним авто. 

 

 

Читайте також: 

Біля довгобуду на Стрілецькій встановлюють «Ейфелеву вежу». Чи законне це будівництво?

Куди поїхати восени і у скільки це обійдеться? Склали ТОП-5 маршрутів для відпочинку в Україні

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anton Z.

    З приводу C# розробника таку ЗП в Вінниці далеко не кожному дадуть і явно високого рангу. А також окрім цієї мови програмування я перш за все джаваскріпт та подібні фронт енд, джава, котліни свіфти та ін.
  • Сергей Заволович

    На будову за 25000 ніяка с... не рветься.
  • Андрей Ящук

    В нормальних країнах людей після 35 беруть із задоволенням , тому - що досвід у працівників таких є і відповідальність  . А в нас не беруть бо таку людину важко обманути і розвести 😠😠😠Молодь цікавіше розвести . PS - нічого не маю проти молоді , просто при такому підході нас очікує крах , не завтра , але років через 10-15 🤔🤔🤔

    Кеп reply Андрей Ящук

    Капитализм -страшное дело
  • Наталья Горошко

    Летела лопата. Упала в болото.
    Какая зарплата, такая работа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up