Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 21 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У Чечельнику 22-річна жінка народила вдома дитину, задушила її та заховала тіло у шафі

На днях до районної лікарні Чечельницького району звернулася 22-річна жінка. Її було зле. Медики встановили, що вона недавно народила дитину. Однак де її маля вона не розповідала. Лікарі про подію повідомили поліцію.

— Поліцейським жінка підтвердила факт народження дитини. Розповіла, що народила хлопчика. Вагітність була небажаною, тому її ретельно приховувала від співмешканця та рідних, — кажуть у відділ комунікацій поліції Вінницької області. — Дитину породілля замотала у простирадло та сховала в квартирі у шафі. 

У Чечельнику 22-річна жінка народила вдома дитину, задушила її та заховала тіло у шафі

Відео дня

Масова бійка у Набережному кварталі. Опублікували відео з місця події

Група людей влаштувала бійку у Набережному кварталі. Камери спостереження зафіксували учасників та саму подію.

У чому саме була суть конфлікту так і не зрозуміло. На відео видно, що двоє чоловіків стоять поруч. Один із них починає бійку. Комусь із них на підмогу підбігає ще два чоловіка, які допомогають лупцювати опонента. Згодом підбіг ще один чоловік та декілька жінок.

 

Поліція, «швидка» та уламки на дорозі: на Юності збили жінку

У мережу виклали фото та відео аварії на Юності. Обставини інциденту з'ясовуються. Відомо, що постраждала жінка-пішохід.

 

П'яний «парфумер», загиблі опікуни, діти в реанімації: деталі та імена смертельного ДТП біля Турбова

Минулої суботи, неподалік села Козинці Липовецького району, п'яний водій на Audi Q-7 виїхав на зустрічну, та  протаранив  Volkswagen Passat та Opel.  У результаті зіткнення загинули водій легковика Volkswagen та його пасажирка. Четверо людей в лікарні, в тому числі двоє малолітніх дітей. Ми дізналися більше про стан постраждалих 8-річного Іванка та 5-річну Іванну, які є онуками та опікунами загиблих. Також відомо ім'я винуватця ДТП, бізнесмена який нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Місцеві вибори-2020. Хто збирається стати мером Вінниці?

Чергові вибори у Вінниці призначені на 25 жовтня. Тоді ми будемо обирати як нову міську раду, так і очільника міста. І зі стартом передвиборчих перегонів політичні партії починають представляти своїх кандидатів на посаду міського голови Вінниці. Розповідаємо, хто ці люди та чим відомі.

Місцеві вибори-2020. Хто збирається стати мером Вінниці?

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 20 вересня, які ви могли пропустити

Без права застави. Під варту взяли водія, який п'яним скоїв смертельну трощу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up