Вінничанка — зірка телешоу

Вже вдруге за 2004 рік у теле-шоу “Шанс” пробилася дівчина з нашого міста. Ірина Ясевіна — старший лаборант в інституті перспективних технологій економіки та фундаментальних наук Вінницького педагогічного університету. Вінничани могли чути і бачити
Вже вдруге за 2004 рік у теле-шоу “Шанс” пробилася дівчина з нашого міста. Ірина Ясевіна — старший лаборант в інституті перспективних технологій економіки та фундаментальних наук Вінницького педагогічного університету. Вінничани могли чути і бачити Ірину, коли вона співала в ресторані “Дві зірки”. Ще в лютому місяці Іра взяла участь у “Караоке на майдані”. Чекала, хвилювалася. — Був холодний ранок, а стояти довелося з шостої годин. Коли був відбірний тур, Ігор Кондратюк до мене навіть не підходив, але потім ситуація змінилася кардинально. Я потрапила у фінал. Зйомки в телепрограмі були призначені вже на зовсім інший день. О 9.30 Ірина була біля телекомпанії “Інтер”, де її зустріли продюсери Наталка Могилевська, Кузьма та Володимир Бебешки. — Я дуже сильно хвилювалася. Може, тому мала такий напружений та сумний вигляд. Мені постійно здавалося, що ми дуже мало прорепетирували мій танець, занадто швидко записали плюс пісні Ірини Білик “Ти мій”. Взагалі, в той день все було занадто швидко. Підбір одягу, перукар... До речі, перукар виявився “зірковим”, здійняв галас, що у Іри занадто темне волосся, а він так не любить працювати з чорним кольором. В результаті все завершилося нарощуванням. — Зрозуміло, “зірковість” Кузьми та особливо Наталки Могилевської дуже сильно відчувалася. Вони мають певний досвід, професіонали, мені ж складно було постійно дивитися у камеру, щось говорити. Співати довелося під мінус, але жодні хвилювання і навіть застуда, яку Іра отримала ще на майдані, не зіпсували враження. Ірина гарно впоралася із доволі складним завданням. — Я співала з дитинства, в інституті, потім на факультетських концертах, в дуеті з хлопцем у ресторані “Дві зірки”. Зрозуміло, голос розвивається, зараз я співаю набагато краще, ніж кілька років тому. Відтепер необхідно дочекатися гала-концерту за участі семи фіналістів “Шансу”. А далі можливе продюсерство Наталки Могилевської та Кузьми і омріяна багатьма дівчатами зіркова кар’єра. Ірина — вже друга вінничанка, яка потрапила до фіналу “Шанса”. Першою стала Юлія Білик, яка, до речі, теж навчається в тому ж самому педуніверситеті. З Іриною у них дружні стосунки, вони навіть репетирували та готувалися до “Шансу” разом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up