Вінничани скаржаться на те, що вода має дивний колір та неприємний запах

Вінничани скаржаться на те, що вода має дивний колір та неприємний запах

Понад пів сотні мешканців Вінниці заявляють, що в місті погіршилась якість води в кранах. Вони вимагають розслідування.

На сайті вінницької міської ради Дмитро Білик виклав електронну петицію під назвою «Якість води».

«Останнім часом на багатьох вулицях міста Вінниці дуже погіршилася якість води. Вона має неприємний запах та дивний колір. Можливо ця вода може загрожувати здоров'ю споживачів, адже багато людей не тільки миються цією водою, а й вживають її в їжу. Я пропоную провести якусь офіційну перевірку якості води», - зазначається в тексті звернення.

Варто зазначити, що до кінця збору підписів залишилось 11 днів.

Відео дня

Станом на сьогодні, 19 січня 2017 року, звернення підписали 55 людей. Якщо 350 людей підтримають цю пропозицію, вінницька влада муситиме якось відреагувати.

Петицію можна підписати ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Шоколадный заяц

    Ето,в связи с подорожанием, были добавлены полезные минералы!!! Ну как то ж нужно оправдать подоражание жыдкости в Бугу! Поетому пьем и благодарим!!!
  • Next

    Реакція влади тут дуже проста. На всіх водоканалах України, в самому обов'язковому порядку існують відомчі лаболаторії, які систематично контролюють воду перед подачею в магістралі, тому порушення параметрів допуску очищення питної води НЕ допустимо. Інша справа що допуски цих параметрів  мають верхню і нижню межу, але вони не порушуються.
  • Purgen Purgen

    Подписался.

    Пупкин Вася reply Purgen Purgen

    Ай молодэц ! ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up