Вінничанам за борги відключають воду - перекрили кран в чотирьох будинках

Вінничанам за борги відключають воду - перекрили кран в  чотирьох будинках

Мешканців чотирьох вінницьких будинків попереджали, що відключать воду через борги. Люди не заплатили та зараз сидять без води.

Неодноразово людей повідомляли, що за несплату воду перекриють, але зворотної реакції не було. Тож фахівці водоканалу приїхали, аби виконати те, про що попереджали.

Чотири будинки у Вінниці відключили від водопостачання.  Детальніше у відеосюжеті:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також:

В Вінниці піднімають тарифи на воду. Людей запрошують до обговорення

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Богдан Пупкин

    далеко не у всех счетчики дома стоят на воду.  ну а перекрывать весь дом из за 5-10 квартир  это просто скотство со стороны водоканала.  этот подход  показывает какие там сидят дибилы.   в место того что бы придумать другой вариант они вырубают на весь дом, вешают обьявление со списком квартир и фамилий, потом ездит машина с рупором по дворам и оглашают в слух....   ну а потом подобные моральные уроды которые употребляют  в своем лексиконе слово "нищеброд" морально давят на те семьи которые по тем или инным причинам оказались за финансовым бортом. Настраивают своих отпрысков которые потом в школах, дворах  давят на тех детей родители которых не в состоянии оплачивать  европейские тарифы на комуналку в еще совковой стране!
  • З.А.Глядач

    Захотіли ОСББ? То маєте...
  • Винничанин

    Водоканал не прав, а если я плачу и мне отключили почему я должен страдать из-за остальных. Правда жить в таком гетто (общаге) будет все невыносимее и невыносимее с соседями которые не платежеспособны или очень хитросделаные

    З.А.Глядач reply Винничанин

    Зовсім не виключено,що це керівництво ОСББ щось намахлювало.
  • Порошок

    чого не платять, тому що в села поїхали+ там ніщэброди живуть

    Natalka Melnyk reply Порошок

    а крани залишили відкриті? до чого тут села?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up