Вінничан запрошують на прогулянку-інтерв’ю вздовж Південного Бугу. Як долучитись?

Вінничан запрошують на прогулянку-інтерв’ю вздовж Південного Бугу. Як долучитись?
  • У Вінниці досліджують прибережну територію Південного Бугу. Тому урбаністи запрошують вінничан на прогулянку-інтерв’ю вздовж річки, щоб люди змогли поділитися своїми думками про набережну Вінниці. 

Як пишуть в анонсі, головна мета цієї прогулянки — зрозуміти особливості різних частин вздовж берега річки та визначити місця для пілотних проектів. 

«Разом ми пройдемо вашими улюбленими стежками та галявинами. Поспілкуємось про те, як можна провести час біля річки і які спогади пов’язані у вас з цими місцями. Формат прогулянки-інтерв’ю передбачає бесіду на ходу. Ми попросимо наших учасників бути нашими гідами, а урбан куратори, в свою чергу, запитуватимуть та уважно слухатимуть вашу розповідь», — пишуть організатори. 

Прогулянки влаштовують громадська організація «urban curators» разом з КП «Агенцією просторового розвитку». Наразі вони працюють над майбутнім виглядом прибережної території Південного Бугу в межах проекту «Алея 12,7 км». Який назвали так, бо приблизна довжина берегової зони по лівому берегу становить близько 12,7 км — від Меморіалу визволення до Сабарівської ГЕС.

Відео дня

Ці дослідження дозволять спеціалістам краще зрозуміти у якому напрямку розвивати потенційні рекреаційні ділянки поруч з річкою. Також урбаністи планують досліджувати використання прибережної території вже існуючими та потенційними учасниками. Дослідження будуть здійснюватись у червні – липні 2020 року.

Урбаністи кажуть, що хочуть, щоб майбутня концепція максимально відповідала потребам містян мешканців залучають до процесу дослідження набережної. 

До прогулянки можуть долучитися усі бажаючі. Для лише цього необхідно заповнити форму за посиланням. Екскурсії відбудуться 26, 27 та 28 червня з дотриманням карантинних обмежень. 


Читайте також:

Ринки, СТО, кафе мають розпочинати роботу з 10 ранку — рішення мерії

«Допоможіть врятувати маму»: донька збирає гроші на дороговартісне лікування
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торон Туй

    Cтрашная зеленая сточная канава.
  • Tramp

    водоканал зачем вы воду испортили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up