Від завтра у Вінниці відключають гарячу воду. ОПИТУВАННЯ

Від завтра у Вінниці відключають гарячу воду. ОПИТУВАННЯ
  • У місті не буде послуги централізованого гарячого водопостачання. Відключать подачу гарячої води о 7 ранку 20 травня.

«Вінницяміськтеплоенерго» зупиняє надання послуги гарячого водопостачання. Компанія пояснила причини.

Зазначають, що з 20 травня 2021 року втрачає чинність Постанова Кабінету Міністрів України №867 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків (далі - ПСО) на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу». З втратою чинності Постанови, теплопостачальні підприємства теплокомуненерго (далі - ТКЕ) мають закуповувати природний газ, для надання комунальних послуг, на вільному ринку. Але щоб мати можливість обрати постачальника природного газу на вільному ринку – ТЕК мають повністю розрахуватися за спожитий природній газ перед НАК «Нафтогаз України» і закуповувати природній газ за умови 100% попередньої оплати.

— «Вінницяміськтеплоенерго», як і всі інші теплопостачальні підприємства України, має заборгованість перед  НАК «Нафтогаз України». У випадку ВМТЕ цей борг складає 289 млн. грн, — зазначають на підприємстві. — У такій же ситуації й інші міста, де гаряча вода подається населенню упродовж всього року. Сукупність усіх цих факторів, на жаль, призвела до того, що КП «ВМТЕ» вимушене зупинити надання послуги гарячого водопостачання для своїх абонентів.

Також відзначають, що АТ «Вінницягаз» повідомило підприємство, що до 07.00 години 20.05.2021р. самостійно відключилось від газових мереж газоспоживання та опломбують газове обладнання.

Відео дня
Чому Вінниця буде без гарячої води? Усе, що треба знати про нову кризу читайте у матеріалі.

Опитування

Ви користувалися послугою з централізованого гарячого водопостачання?

 

Читайте також:

Місто Вінниця отримало Почесну Відзнаку Ради Європи

У Вінниці відбувся шостий VinBookFest. ОПИТУВАННЯ та ФОТОРЕПОРТАЖ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрей Крук

    Не забудьте ще проезд в городском транспорте 59грн слава украине
  • Читач88

    Будем мыться в ставку.....
  • West Best

    То за який я кожен місяць платив?
  • Кокос

    Здобули))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв українців за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up