Весняний призов на Вінниччині: де найбільша неявка та що за неї грозить

Весняний призов на Вінниччині: де найбільша неявка та що за неї грозить
  • На Вінниччині на почату місяця стартував весняний призов.
  • Уже вручили близько 7 тисяч повісток.
  • Також назвали райони, де найгірша явка.

Нагадаємо, щодо війська з Вінницької області має піти 830 громадян.

  • 481 призовник — до Збройних Сил;
  • 234 осіб — до Нацгвардії; 
  • 65 чоловік — в Державну прикордонну службу;
  • 50 осіб — в Державну спеціальну службу.

— Найбільша неявка людей, близько 80 %, у Козятинському, Могилів-Подільському, Жмеринському, Хмільницькому районах, та місті Ладижин. Там найбільша кількість призовників, які не з'являються до військових комісаріатів, — розповів заступник військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату Михайло Дзигаленко, пише gazeta.ua.

До речі, призовників, які проігнорували повістки та ухиляються від служби, можуть притягти до відповідальності, адміністративної та кримінальної.

Відео дня

Нагадаємо, що призовний вік в Україні — 20-27 років, а українці 18-19 років можуть пройти службу добровільно, підписавши контракт.

Додаємо, що вінницький військкомат розшукує 62 військових, що самовільно покинули військові частини чи місця служби.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Антинацист

    Музика Григорія Верьовки, Вірш Миколи Бажана:

    Ніколи, Ніколи не буде Вкраїна

    Рабою фашистських катів!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up