Великий парад планет 4 липня. Чи можлива небезпека та що радять астрологи?

Великий парад планет 4 липня. Чи можлива небезпека та що радять астрологи?
  • Сьогодні, 4 липня, відбудеться великий парад планет. За словами астрологів, таке явище принесе людям багато проблем і негараздів. Експерти вважають парад планет вкрай небезпечним і дуже рідкісним.

У чому небезпека параду планет?

Це є досить рідкісною подією. Астрологи помітили, що в такі періоди відбуваються великі і часто негативні зміни у світі, політичні кризи та економічні проблеми.

Прийдешній парад планет буде великим, тобто повним. 4 липня по одну сторону від Сонця вишикуються всі планети Сонячної системи: Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і Плутон. Всі планети будуть перебувати у досить вузькому секторі неба, але Уран і Нептун розташуються трохи далі за інших.

Подібне явище, але з трохи більшим кутом розкиду планет спостерігалося в не такому далекому 1982 році. У березні того року, через пару тижнів після параду планет, відбулися військові перевороти в декількох країнах. Також у березні стало відомо, що війни між Англією та Аргентиною вже не уникнути. Під час цього конфлікту Англія мала намір використовувати ядерну зброю, а корабель з ракетами був потоплений в Атлантичному океані.

Відео дня

Астрологи точно не можуть відповісти, чому під час багатьох парадів планет відбуваються глобальні проблеми, але існує припущення про те, що планети, перебуваючи по одну сторону від Сонця, викликають потужний енергетичний дисонанс. Коли ж вони розкидані по Сонячній системі, вони врівноважують сили один одного.

4 липня 2020 року дисонанс буде більш потужним, ніж коли-небудь за останні кілька десятків років.

Що чекати 4 липня?

Цього дня та ще протягом декілька тижнів після експерти кажуть, що варто очікувати великих неприємностей. Є шанс, що біда обійде стороною, але багато астрологи вже говорять про можливі неприємності.

По-перше, не варто забувати про те, що досі в світі вирує пандемія, яку багато хто пов'язує з малим парадом планет січня цього року. Великий парад планет може стати відправною точкою до погіршення становища. Можливо, хвороба дасть про себе знати з новою силою, вірус мутує або виявляться якісь невтішні факти.

По-друге, світова економіка зараз переживає важкі часи. Це означає, що, вишикувавшись в ряд, планети можуть спровокувати економічний колапс. На цьому ж фоні можуть початися війни, нові кризи політичного характеру.

Третя причина переживати з приводу майбутньої астрологічної події — природні катаклізми. У такі періоди часто трапляються землетруси, урагани, нещасні випадки. Передбачити багато з них не вийде, але краще бути напоготові.

Що на цей час радять астрологи?

Експерти вважають, що якщо всі люди будуть дотримувати правила і залишаться розсудливими, вдасться уникнути колапсу.

Головне — позбутися від негативних думок і емоцій. 4 липня і в найближчі тижні після параду планет варто бути обережніше у всьому. Крім можливих глобальних проблем можуть виникнути і негаразди особистого характеру.

Експерти настійно радять не шукати пригод і не ризикувати. Не варто робити 4, 5 і 6 липня дорогих придбань.

По закінченні пари днів після параду планет можна буде розслабитися, але все одно краще не наживати собі нових ворогів і недоброзичливців. Найближчий місяць варто проявляти обачність навіть у найбільш очевидних справах і питаннях.

Джерело — unian.ua

 

Читайте також:

Сьогодні День Національної поліції України. Історія та прикмети 4 липня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Торон Туй

    Какие еще "негаразды", Лехова? Хвать пургу гнать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up