Важливе за вчора. Найцікавіші новини 27 березня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 27 березня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 27 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

На Вінниччині уже 16 випадків захворювання на коронавірус

Зареєстровано 46 підозр та 16 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірус. Такі дані на 16.00 27 березня. Про них повідомила Надія Марусяк, заступниця директора Департаменту охорони здоров'я Вінницької ОДА.

Сніг та мороз. Синоптик розповіла коли та на скільки в країні похолодає

За даними синоптика, в Україні похолодає уже з понеділка, 30 березня. 

Відео дня

— Спочатку — на західні та північні області, а з 31-го березня обвалиться температура повітря у більшості областей України. Вночі впаде до 0-4 градусів морозу, місцями до -3-6 градусів, вдень до 0-6 градусів тепла. У Карпатах - на кілька градусів нижче плюс періодичний сніг, — пише синоптик.

Сніг та мороз. Синоптик розповіла коли та на скільки в країні похолодає

На Вінниччині зареєстрували дев'ять випадків коронавірусу. В Україні — 218

— В Україні зафіксовано 218 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 10:00 27 березня в Україні 218 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 4 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 62 нові випадки, — йдеться у повідомленні МОЗ.

На Вінниччині зареєстрували дев'ять випадків коронавірусу. В Україні — 218

Що по чому: скільки коштують овочі та фрукти на ринку «Привокзальний»

На період карантину влада обмежила роботу продовольчих ринків: з 23 березня вони працюють з 10 до 14.00. Роздивились, як змінились ціни на ринку «Привокзальний» у період карантину та склали їх в інтерактивну картинку.

Що по чому: скільки коштують овочі та фрукти на ринку «Привокзальний»

Транспорт Вінниці почне возити тільки працівників визначених підприємств

У мерії вирішили, що для боротьби з коронавірусною інфекцією треба звузити пасажирські перевезення громадським транспортом. З 29 березня він возитиме тільки працівників установ, які вважаються критично важливими для життєдіяльності міста. Однак, пасажири повинні мати засоби захисту — рукавички та маски. Дізналися повний перелік тих, хто може мати право на громадський транспорт.

Транспорт Вінниці почне возити тільки працівників визначених підприємств (ОНОВЛЕНО)

На коронавірус захворіло ще чотири медички з пологового. Пацієнтки закладу — на карантині

Про ситуацію у пологовому працівниця, якого захворіла на коронавірус, розповів міський голова Сергій Моргунов. Сказав, що підтвердився діагноз у чотирьох її колег, цих жінок ізолювали. А породіль і вагітних пологового тримають на карантині і сьогодні ще дообстежують.

На коронавірус захворіло ще чотири медички з пологового. Пацієнтки закладу — на карантині

Блокпости навколо Вінниці. Що потрібно знати про нові правила?

Усіх, хто в'їжджатиме на територію Вінницької ОТГ, перевірятимуть та братимуть їх дані. Таке рішення ухвалили сьогодні, 27 березня під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької міської ради. На КПП встановлять додаткове освітлення та відповідні знаки. Детально про це розповів міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці посилюють карантинні обмеження. Повний перелік змін

Освіта, спорт та культура міста залишається на карантині до 24 квітня. Ринкам та продуктовим магазинам дозволили працювати з новими обмеженнями.  А всі, хто будуть в’їжджати та виїжджати з міста — мають проходити медогляд. Записали повний перелік нових карантинних заходів, які запровадили у Вінниці.

У Вінниці посилюють карантинні обмеження. Повний перелік змін

До «Епіцентру» приїжджала поліція з автоматами. Що там було?

У мережі фейсбук вінничанин написав, що став очевидцем подій біля торговельного центру. Там була озброєна поліція. Магазини центру після цього і далі продовжили працювати.

Коронавірус у лікаря онкодиспансеру? Перші деталі

Журналіст Віталій Павловський повідомив, що у лікаря онкологічного диспансеру нібито підтвердилася підозра на коронавірус. Біля медзакладу ввечері 27 березня було повно поліції.

Коронавірус у лікаря онкодиспансеру? Перші деталі

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 березня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Eduard Pinciuk

  • Олександр Мазур

    Коли професіонали -паразитологи почнуть тестувати та ізолювати бізнесменів і посадовців України у «карантини для паразитів»?

    Александр Пульт reply Олександр Мазур

    Олександр Мазур Благодаря бизнесменам ты получаешь свою военную пенсию. И им сейчас тоже не просто. Думай что пишешь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up