Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 грудня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 грудня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 2 грудня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Стабілізували ситуацію. Кабмін не продовжуватиме карантин «вихідного дня»

Кабінет міністрів України не продовжуватиме дію карантину вихідного дня. Зазначають, що такі заходи допомогли стабілізувати ситуацію. Однак карантинні обмеження все одно залишаються.

Смертельна ДТП на Келецькій. За кермом мікроавтобуса не було водія

Аварія сталася 1 грудня близько 12.10 по вулиці Келецькій. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

Відео дня

— За попередньою інформацією слідства, 28-річний водій автомобіля Renault Master залишив автівку запаркованою на стоянці та пішов до магазину. Після цього мікроавтобус почав самовільно рухатися та здійснив наїзд на літню жінку, яка знаходилась на тротуарі попереду автомобіля, — йдеться у повідомленні. — Поліцією призначено ряд експертиз, в ході яких буде встановлена причина автопригоди.

Смертельна ДТП на Келецькій. За кермом мікроавтобуса не було водія

«Коли везли в лікарню, бідкалася, що розбила батькову машину». Гвардієць врятував 19-річну дівчину

В аварії під Калинівкою постраждала 19-річна дівчина. Першу допомогу їй надав фельдшер Калинівського полку Нацгвардії. Як усе відбувалося, він розповів журналісту 20minut.ua.

«Коли везли в лікарню, бідкалася, що розбила батькову машину». Гвардієць врятував 19-річну дівчину

Коли все болить, тремтить та сіпається — пора до психіатра? Лікарі про ковідні істерики

Заспокійливе та антидепресанти стають в один ряд з невідкладною медичною допомогою при ковіді.  Люди, що хворіють або перехворіли, скаржаться на тривожні стани, емоційні гойдалки, депресії, незрозумілі болі та реакції тіла. Що кажуть про проблеми ковідних пацієнтів ті лікарі, які займаються психічними та неврологічними проблемами?

Коли все болить, тремтить та сіпається — пора до психіатра? Лікарі про ковідні істерики

Від ускладнень COVID-19 помер ексректор педуніверситету Олександр Шестопалюк

Помер колишній ректор Вінницького державного педагогічного університету. Чоловік хворів на коронавірус і не зміг побороти недугу.

Олександр очолював педуніверситет 12 років. Місяць тому відвідав нашу редакцію та розповів своє бачення щодо виборів в університеті.

Від ускладнень COVID-19 помер ексректор педуніверситету Олександр Шестопалюк

Сильний вітер та снігопад. Вінничан попереджають про ускладнення погодних умов

— Шановні водії! Під час руху будьте уважні та обережні, зважайте на погодні умови та стан дорожнього покриття, — зазначають на сайті ОДА. — Також, рекомендуємо зберегти про всяк випадок номер телефону диспетчерів Служби автомобільних доріг у Вінницькій області: +380 (43) 267 01 92. Їм можна зателефонувати у будь-який час, якщо потрапили у надзвичайну ситуацію на дорозі. Вам обов’язково допоможуть!

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 1 грудня, які ви могли пропустити

П'ять схем телефонних шахраїв та як перевірити номер, з якого вам дзвонять

Найкращих ви вже обрали. Хто став переможцями «Народного бренду 2020»

Комплекс на 16 поверхів планують будувати біля Центрального парку. Ініціативу вже погодили

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up