Найкращих ви вже обрали. Хто став переможцями «Народного бренду 2020»

Найкращих ви вже обрали. Хто став переможцями «Народного бренду 2020»
фото з архіву редакції
  • Вибір народних улюбленців у конкурсі «Народний бренд 2020» завершився. Вінничани вже обрали найкращі компанії у всіх категоріях. 
  • Попереду переможців чекає найприємніша частина — урочиста церемонія нагородження. 

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який RIA Media проводить вже 19 років поспіль. За цей час проект помітно еволюціонував, а цьогоріч на «Народний бренд» чекали ще більші зміни. У попередні роки конкурс відбувався у п’яти містах України, а у 2020-му ми розширили географію на ще 14 міст. 

Щороку в конкурсі беруть участь сотні компаній, починаючи від нещодавно заснованих і до тих, хто неодноразово виправдовував довіру клієнтів. У Вінниці в цьому році за звання найкращого змагалися 3 908 компаній, і за своїх улюбленців проголосували 22 775 вінничан. 

Серед них найбільшу прихильність отримали 183 компанії, які й стали переможцями цьогорічного «Народного бренду». Хтось із них — впевнено здобуває перемогу у конкурсі вже не перший рік поспіль, а дехто — вперше став фаворитом саме у цьому році. 

Відео дня

Ми раді вітати усіх переможців, і вже за тиждень відбудеться урочиста церемонія нагородження у кожній з 61 номінації. Щоправда, цього року через пандемію вона триватиме не один, а два дні — 8-9 грудня. Таке рішення було прийнято організаторами, аби не наражати учасників заходу на небезпеку і мінімізувати контакти між ними. Дізнатися усіх переможців ви можете ТУТ. 

Впродовж двох святкових днів в урочистій обстановці усі переможці конкурсу «Народний бренд 2020» отримають свої заслужені нагороди. Прийматиме лідерів серед вінницьких підприємців ресторан «T-Bone» — новий заклад нашого міста. Родзинка цього ресторану — мангал-столи, на яких кожен з гостей може самостійно приготувати стейк, спробувавши себе у ролі кухаря. До слова, для гостей свята шеф-кухар закладу підготував подарунок. 

— Ми разом зі своїми вісьмома кухарями та обслуговуючим персоналом активно  готуємося до «Народного бренду». Для гостей я проведу простий, але водночас незвичний майстер-клас на грилі в залі. Разом із переможцями конкурсу ми будемо вчитися готувати три страви із різних кухонь світу. Усе інше нехай поки що побуде в секреті, щоб для гостей це було сюрпризом, — розповідає шеф-кухар Олександр Шурінов. — Знання, здобуті на цьому майстер-класі, можна буде використовувати у повсякденному житті. Висока кулінарія останніми роками має такі тренди, що ми не готуємо щось із надзвичайних продуктів. Навпаки робимо незвичні страви з тих інгредієнтів, які кожен може знайти у своєму холодильнику. Але навіть найпростіші продукти можна зробити неймовірно смачними, і на майстер-класі я відкрию деякі власні секрети, як це робити. 

Шеф-кухар говорить, що їхній ресторан — це те місце у Вінниці, де кожен зможе сповна насолодитися затишною атмосферою, приємно поспілкуватися і пригоститися смачними стравами 

— Ми раді, що саме наш заклад вибрали для святкування «Народного бренду», — каже керуюча рестораном Тетяна Романюк. — Це таке свято у нашому місті, яке люди люблять та голосують за фаворитів правдиво і від щирого серця. Тому всіх переможців, найкращих у своїй сфері, буде приємно побачити у нашому ресторані, познайомитися і надалі підтримувати з ними зв’язок. Оскільки ми всі не конкуренти, а колеги. І під час нагородження «Народного бренду» у представників бізнесів буде чудова можливість поділитися досвідом. А наш ресторан зробить все, щоб свято запам’яталося. 

На церемонії нагороджувати будуть не лише тих за кого голосували, але й тих, хто голосував. Всі, хто розповів своїм друзям про «Народний Бренд» мають змогу виграти смартфон. Для участі у розіграші призу потрібно було лише поширити допис з голосування на свої сторінки у соцмережах. Тож, усі, хто це зробив, — очікуйте на дзвінок 8-9 грудня, і може саме ви станете переможцем. 

Читайте також:

«Всі наші клієнти йдуть від нас щасливими»: три історії вінницьких жінок-підприємниць

«Завойовуємо серця оригінальністю»: три історії успіху вінницьких підприємців

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Вiнницяхлiб? Ви серйозно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:16 Ми відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up