«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який RIA Media проводить вже 19 років поспіль. За цей час проект помітно еволюціонував, а цьогоріч на «Народний бренд» чекали ще більші зміни. У попередні роки конкурс відбувався у п’яти містах України, а у 2020-му ми розширили географію на ще 14 міст.
Щороку в конкурсі беруть участь сотні компаній, починаючи від нещодавно заснованих і до тих, хто неодноразово виправдовував довіру клієнтів. У Вінниці в цьому році за звання найкращого змагалися 3 908 компаній, і за своїх улюбленців проголосували 22 775 вінничан.
Серед них найбільшу прихильність отримали 183 компанії, які й стали переможцями цьогорічного «Народного бренду». Хтось із них — впевнено здобуває перемогу у конкурсі вже не перший рік поспіль, а дехто — вперше став фаворитом саме у цьому році.
Ми раді вітати усіх переможців, і вже за тиждень відбудеться урочиста церемонія нагородження у кожній з 61 номінації. Щоправда, цього року через пандемію вона триватиме не один, а два дні — 8-9 грудня. Таке рішення було прийнято організаторами, аби не наражати учасників заходу на небезпеку і мінімізувати контакти між ними. Дізнатися усіх переможців ви можете ТУТ.
Впродовж двох святкових днів в урочистій обстановці усі переможці конкурсу «Народний бренд 2020» отримають свої заслужені нагороди. Прийматиме лідерів серед вінницьких підприємців ресторан «T-Bone» — новий заклад нашого міста. Родзинка цього ресторану — мангал-столи, на яких кожен з гостей може самостійно приготувати стейк, спробувавши себе у ролі кухаря. До слова, для гостей свята шеф-кухар закладу підготував подарунок.
— Ми разом зі своїми вісьмома кухарями та обслуговуючим персоналом активно готуємося до «Народного бренду». Для гостей я проведу простий, але водночас незвичний майстер-клас на грилі в залі. Разом із переможцями конкурсу ми будемо вчитися готувати три страви із різних кухонь світу. Усе інше нехай поки що побуде в секреті, щоб для гостей це було сюрпризом, — розповідає шеф-кухар Олександр Шурінов. — Знання, здобуті на цьому майстер-класі, можна буде використовувати у повсякденному житті. Висока кулінарія останніми роками має такі тренди, що ми не готуємо щось із надзвичайних продуктів. Навпаки робимо незвичні страви з тих інгредієнтів, які кожен може знайти у своєму холодильнику. Але навіть найпростіші продукти можна зробити неймовірно смачними, і на майстер-класі я відкрию деякі власні секрети, як це робити.
Шеф-кухар говорить, що їхній ресторан — це те місце у Вінниці, де кожен зможе сповна насолодитися затишною атмосферою, приємно поспілкуватися і пригоститися смачними стравами
— Ми раді, що саме наш заклад вибрали для святкування «Народного бренду», — каже керуюча рестораном Тетяна Романюк. — Це таке свято у нашому місті, яке люди люблять та голосують за фаворитів правдиво і від щирого серця. Тому всіх переможців, найкращих у своїй сфері, буде приємно побачити у нашому ресторані, познайомитися і надалі підтримувати з ними зв’язок. Оскільки ми всі не конкуренти, а колеги. І під час нагородження «Народного бренду» у представників бізнесів буде чудова можливість поділитися досвідом. А наш ресторан зробить все, щоб свято запам’яталося.
На церемонії нагороджувати будуть не лише тих за кого голосували, але й тих, хто голосував. Всі, хто розповів своїм друзям про «Народний Бренд» мають змогу виграти смартфон. Для участі у розіграші призу потрібно було лише поширити допис з голосування на свої сторінки у соцмережах. Тож, усі, хто це зробив, — очікуйте на дзвінок 8-9 грудня, і може саме ви станете переможцем.
Читайте також:
«Всі наші клієнти йдуть від нас щасливими»: три історії вінницьких жінок-підприємниць
«Завойовуємо серця оригінальністю»: три історії успіху вінницьких підприємців
№ 19 від 7 травня 2025
Читати номер