В електронній черзі до садочка батькам з «mail.ru» потрібно змінити пошту

В електронній черзі до садочка батькам з «mail.ru»  потрібно змінити пошту

Через заборону «mail.ru»  батькам, які мають таку електронну адресу, потрібно змінити поштову скриньку.  Це потрібно для того, щоб батьки своєчасно отримали інформацію про зміну статусу заявки в черзі до дитячого садочку. 

В Вінниці впровадили електронну реєстрацію до дитячих садочків. До неї вносять заявки з моменту отримання свідоцтва про народження дитини. 

Батькам повідомляють на електронну пошту про статус заявки в електронній черзі.

Оскільки в Україні ввели заборону російських  ресурсів,  в тому числі «mail.ru», батькам, які вказали таку електронну пошту під час реєстрації дитини до садочку, потрібно внести зміни в свої дані.

Відео дня

«У такому випадку батькам потрібно створити нову поштову скриньку і надіслати на адресу [email protected] , додавши номер свідоцтва про народження дитини, стару та нову електронні адреси. Це дозволить своєчасно інформувати батьків про зміну статусу заявки», – каже директор департаменту освіти Оксана Яценко.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • українка

    Известный украинский блогер и журналист Денис Казанский на своей странице в Facebook объяснил, почему люди любят Вконтакте и пользуются этой соцсетью. Происходит это совсем не от большой любви к России. Есть три главных причины. Там есть бесплатная музыка, причем выбор огромен, можно найти практически любой раритет. Там есть большой видеоархив. В том числе видео, которые удаляются с ютуба по разным причинам.



    И, главное, подчеркивает Денис Казанский, почти нет цензуры и беспредельных банов, которые в Фейсбуке дошли уже до маразма. «Меня лично несколько раз банили на месяц за вполне безобидные посты, просто из-за массовых жалоб. Очевидно, что Фейсбук не может полноценно заменить Вконтакте, потому что не имеет таких опций», – написал журналист.



    По его словам, отсюда напрашивается вывод – прежде чем запрещать Вконтакте, нужно создать некий его заменитель, который бы позволил людям получать похожий продукт. Пока такого продукта не будет, граждане все равно будут пользоваться Вконтакте. Реально ли создать некую украинскую копию, которая бы в целом могла бы стать заменителем Вконтакте и собрать несколько миллионов пользователей в Украине? По мнению блогера, такая задача вполне посильна какому-нибудь олигарху. С оригиналом такой продукт никогда не сравнится, но на локальном уровне в существующих условиях вполне может зайти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up