V — Вінниччина. Для області розробили власний туристичний бренд (ОПИТУВАННЯ)

V — Вінниччина. Для області розробили власний туристичний бренд (ОПИТУВАННЯ)
  • Презентували туристичний бренд Вінницької області. Як він виглядає, зображено зверху на фото. Цікаво, що знак не всім сподобався. А як вам така інтерпретація?

У Вінниці 3 червня в ресторані «Mont Blanc» відбулася презентація бренду Вінниччини.

— Поєднання двох елементів — літери V, а також серця, створює унікальну графічну композицію, яка має безліч варіантів інтерпретацій для різних видів маркетингових комунікацій та просування кожного окремого виду туризму Вінницької області, — зазначають у Департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА.

— Брендувати — це значить додавати додану вартість.Бренд регіону – емоційно сильна торгівельна марка, що має не тільки назву чи дизайнерське рішення, а ще й цілий комплекс асоціацій та ідентифікацій. Так він сприймається споживачами, — каже голова ОДА Сергій Борзов. — Саме тому обласною державною адміністрацією було прийнято рішення щодо необхідності розроблення, патентування та просування туристичного бренду Вінницької області.

Відео дня

Колишній очільник області Владислав Скальський також висловився з даного приводу. Сказав, що цей знак розробляли з листопада 2019 року.

— Експерти, представники індустрії гостинності, місцевого бізнесу, лідери думок, блогери, ЗМІ і, звичайно, наш старий друг — Іван Ліптуга! Потім був Ковід, який докорінним чином вплинув на туризм… та усе наше життя…Але! Українці стали частіше звертати увагу на внутрішні можливості подорожувати. Ідентифікувати Вінниччину серед інших регіонів України, створити стійкий образ, що буде спливати на думці кожного разу, коли хтось буде згадувати Вінницьку область — це завдання бренду регіону! Підсилити впізнаваність регіону як всередині, так і зовні, — каже Скальський. — Перевірено і доведено Вінницею, що вже два роки використовує свій бренд Міста Ідей. Одним з найголовніших інструментів стати по-справжньому відкритими світу  — сучасний аеропорт. Отже маю надію, що все вийде і проект реконструкції летовища відбудеться! 

Пропонуємо вам подивитися презентацію даного знаку. У ролику краса нашого краю та перелік варіантів, з яких обрали головний символ.

Тим часом у соцмережах такий знак висміюють. Дехто пише, що це жах та ганьба. Думки, як завжди різні. Кожна людина має свою позицію та вподобання. Проходьте опитування. Дізнаємося, скільки «за» та «проти» такого символа.

Опитування

Чи подобається вам новий туристичний бренд Вінницької області?

 

Читайте також:

Передчасно пішла з життя викладачка ДонНУ Олена Титова

Ціни на проїзд та тіло на Космонавтів: важливе за 3 червня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Natalie Kolisnyk

    А є ще варіанти??
  • Vladimir Razantsev

    пряме влучення метеорита в голову
  • Natali Dyachenko

    Що там за глисти?
  • Vitaliy Monastyrskiy

    Шедевр, епт))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up