«Укрзалізниця» знову продає квитки на всі місця у потягах

«Укрзалізниця» знову продає квитки на всі місця у потягах
У кожному вагоні має бути санітайзер для пасажирів. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд / Фото: uz.gov.ua
  • «Укрзалізниця» почала продавати всі місця на поїздах далекого сполучення, що прямують з Києва та зворотно.
  • Оскільки Вінниця є на перетині чимало шляхів, то поїзди повезуть вінничан до Одеси, Львова, Києва та інших міст, які виїжджають зі столиці.
  • Однак в регіонах, де продовжує діяти посилений карантин, можна купити квитків тільки на 50% місць у вагоні.

Відсьогодні, 16 липня, в поїздах далекого сполучення, що прямують з Києва та зворотно, квитки можна купити на 100% місць, повідомляють на сайті Укрзалізниці.

У повідомленні зазначається, що купити всі місця дозволяєтья і у транзитних поїздах, що прямують через столицю України. А відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки погодженню Київської міської державної адміністрації.

Так, зокрема, на «Інтерсіті» з Вінниці до Києва можна придбати будь-яке місце. Також доступні для продажу всі місця у зворотному напрямку.

Відео дня

Можна купити квитки на сьогоднішній поїзд з Вінниці до Одеси і назад.

Столичний потяг до Львова, який проходить через Вінницю, також доступний для 100% викупу місць.

Раніше реалізація квитків в обсязі 100% була розпочата на такі поїзди: №7/8 Харків — Одеса — з 2 червня, №81/82 Харків — Новоолексіївка та №53/54 Дніпро — Одеса — з 17 червня, №91/92 Одеса — Костянтинівка — з 29 червня. Подивитися квитки та дізнатися, де зупиняються поїзда в Україні, можна на сайті онлайн резервування та продажу квитків УЗ. 

Залізничники також пишуть, що за постановою МОЗ №39 мають перевозити пасажирів в межах кількості місць, передбаченої технічною характеристикою вагону. В разі перевезення до регіону, в якому немає послаблення карантину, їм дозволяється перевозити в межах 50% кількості місць.

І також нагадують про правила поїздки на залізниці під час карантину:

Укрзалізниця, нагадаємо, готується відновити повністю залізничне сполучення. Коли саме?

Опитування

Чи їздили вже у поїзді після того як відновили рух залізничного транспорту?

Читайте також:

Як подорожувати за кордон під час карантину? Поради дасть турагентство та лікар

«Дикий» відпочинок у наметах. Лайфхаки і місця в області, куди можна поїхати

В масках, без нічних шоу і кондиціонерів: карантинний відпочинок в Туреччині очима журналіста

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Лариса Чернякова

    Ха! А як же відстань??!)
  • Ніка Дяків

    Коли будуть курсувати потяго на Росію.
  • Андрей Мокрик

    Где поезд мариуполь бахмут когда будет ездить
  • Наталья Бугаева

    Как то по страному билеты на Киевский продают, один день есть и люкс и плацкарт а на второй день нет плацкартов. Роскупили что ли, не пойму
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up