У Вінницю приїжджає Гройсман з єврокомісаром щоб запустити проект на 102 млн євро

У Вінницю приїжджає Гройсман з єврокомісаром щоб запустити проект на 102 млн євро

Сьогодні, 15 вересня 2016 року, в Вінницю прибуде делегація Європейського Союзу на чолі з єврокомісаром Йоханнесом Ханом. Їх привезе прем’єр-міністр Володимир Гройсман для запуску проекту U-Lead з підтримки децентралізації в Україні.

Колишній мер Вінниці, який зараз очолює український уряд Володимир Гройсман та Комісар ЄС Йоханнес Хан запустять програму для підтримки децентралізації в Україні.

Сьогодні в Вінниці відзначать офіційний початок Програми для України щодо розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку U-Lead з Європою. Програма фінансується спільно Європейським Союзом та країнами-членами, а саме Данією, Німеччиною, Польщею і Швецією, з метою підтримки українського уряду в реалізації реформи з децентралізації в Україні.

Повідомляється, що за підтримки програми U-Lead, бюджет якої становить 102 мільйони євро, в Україні буде створена прозора і підзвітна багаторівнева система управління. Ця система буде реагувати на потреби людей.

Відео дня

Метою програми є посилення спроможності ключових суб'єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональної політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Цікаве питання: про децентралізацію (федералізацію) говорили ще регіонами. Для чого ж було їх гнати такою кров'ю, якщо тут те ж саме та ще й за підтримкою заходу, який так обожнювали на майдані?

    Анонім reply Анонім

    Не путайте понятия. Децентрализация и федерализация - понятия абсолютно разные, хоть и есть похожие нюансы.

    Анонім reply Анонім

    якщо "єсть похожиє нюанси", то значить не абсолютно різні - це раз.

    Два: звідки ви взяли, що я плутаю? Я просто вважаю їх одного поля ягодами.

    Три: з уст регіоналів лунало обидва слова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up