У Вінниці набір в поліцію побив одразу два рекорди

У Вінниці набір в поліцію побив одразу два рекорди
Прийом документів у поліцію завершився. Третина бажаючих стати "копами" - дівчата. А кожен восьмий кандидат - діючий працівник міліції
У нашому місті найбільший конкурс в нову патрульну поліцію. Аж 34 людини на одне місце. Крім того, серед вінничан, які подали документи на конкурсний відбір, працівників міліції більше, ніж у інших регіонах.

Закінчився прийом документів у поліцію в понеділок, 28 вересня. І як розповіла прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, на місце одного патрульного поліцейського претендує 34 людини. Досі більшого конкурсу не було в жодному з регіонів, де вже закінчилися набори в поліцію.

- За три тижні зареєструвалося 8849 бажаючих служити в новій правоохоронній структурі, - каже Анна Олійник.

З цієї кількості мають набрати лишень 260 майбутніх поліцейських. Найближчими днями на вінничан, які подали анкети, чекає тестування на рівень загального розвитку.

- Про дату проведення тестування усіх претендентів інформуватимуть електронним листом або по телефону, - сказали в міліції.

Після першого тесту відсіють частину кандидатів. З іншими непідходящими для служби в нові патрульній поліції попрощаються ще після двох конкурсних відборів.

Серед тих людей, які подали анкети на конкурс, 67 відсотків – це чоловіки. Тобто кількість дівчат у нас приблизно на тому ж рівні, що і в інших регіонах. Людей з вищою освітою - 56,5 відсотка. 

А діючих міліціонерів подали заявки на конкурс сотні. 7,9 – це найбільший відсоток працівників МВС, які хочуть залишитися на службі в новій правоохоронній системі. Їм лишається пройти відбір.

Нагадаємо, що після загального тесту буде психологічний та перевірка фізичної підготовки. Далі – 10 тижнів складаного і насиченого навчання, під час якого також відсіюють новобранців. Якраз зараз підбирають тренерів для "копів". Із яких дисциплін - читайте тут.  

Читайте також: 
Шестеро вінницьких красунчиків і красунь служать в поліції у Києві
Що думають про київських поліцейських вінницькі міліціонери
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    Коли уже оприлюднять списки, хто потрапив у нову поліцію. Думаю ті, що були раніше в міліції і подали заявки, потраплять в першу чергу.

    olnet reply Дарья

    Помиляєтесь) Можу надати посилання на відео де ДАІшник плаче із-за того, що його не взяли. З його слів мало кого беруть з тих, хто працював в органах раніше.

    Дарья reply olnet

    Якщо не важко, дайте посилання на відео.

    Я за справедливость reply olnet

    не смешите,во Львове такса была 2000долл,в Виннице 1000,кто больше даст тот и коп,а потом как в сказке,опоздал штраф 200грн,сутки за рулем не дай бог заснул штраф 1000грн,ну и тд и тп прайс штрафов в инете смотрите))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up