У Вінниці благодійники підтримали талановитих дітей

У Вінниці благодійники підтримали талановитих дітей
Благодійний фонд «Сонячний світ» провів 24 грудня у Вінниці конкурс «Діаманти Вінниччини». У ньому взяли участь юні співаки зі шкіл-інтернатів та малозабезпечених сімей, а також талановиті діти-інваліди.

Цього року організатори вирішили зробити акцент на аудиторію дітей 7-9 років. Кожна дитина – це окрема особистість, і в ході конкурсу була помітна «родзинка» кожного учасника. На сцені виступали діти з Мурованокурилівецької та Немирівської шкіл–інтернатів, діти із спеціальної школи реабілітаційного центру м. Вінниці та діти із неблагополучних сімей.
На жаль, у зв’язку із хворобою на захід не змогли потрапити не менш талановиті дітки з Сутисківської та Прибузької шкіл-інтернатів. Однак організатори конкурсу не залишать їх поза увагою й обов’язково передадуть їм подарунки.
Під час всього періоду акції конкурсанти проживали у вінницьких готелях, з ними займався фахівець, який допомагав дітям зробити їх виступи більш професійними і впевнено почуватися на сцені. Усі учасники, незалежно від результатів конкурсу, отримали подарунки. Дівчатка - м'які іграшки, а хлопчики - конструктори, шоколадні фігурки від «Королівства шоколаду» та іменний плакат із квітами. Яскраві барвисті енциклопедії для школярів отримали вихованці Немирівської школи-інтернату Ольга Гринюк і Віталій Георгеоман, гарні косметичні набори – Аліна Чайковська та Ярослав Паталай з Мурованих Курилівців. Головні призи - велосипеди – вручили переможцям у номінації «Найяскравіші діаманти» - учням спеціальної загальноосвітньої школи - реабілітаційного центру І-ІІ ст. Тетяні Таранусі та Олександру Чаланову. Ролики та звання «Фантастичні діаманти» отримали діти з малозабезпеченої багатодітної родини – Діана та Ярослав Степанчуки. «Чарівними діамантами» визнали маленьких співаків з Мурованокурилівецької школи-інтернату, Ірину Радзіловську та Владислава Коваля нагородили самокатами. Перші три пари «діамантів» отримали сертифікати на придбання музичних інструментів у магазині «Метроном».
Організатори конкурсу відзначили роботу керівників шкіл-інтернатів, які допомагали дітям реалізовувати їх таланти та надавали всіляку підтримку. За словами вихователів, у багатьох дітей з'явився стимул розвиватися далі і йти вперед.
Благодійний християнський фонд «Сонячний світ» щиро дякує усім небайдужим людям, хто вніс краплину щастя в душу кожної дитини.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    я дуже рада що благодійникли дітей підтрима http://20minut.ua/img/smiles/sm1.gif
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up