У Вінниці 36 юнаків та дівчат дали клятву кадета та засадили алею слави

У Вінниці 36 юнаків та дівчат дали клятву кадета та засадили алею слави
  • «Кадетський корпус поліції» — це м​олодіжний проєкт, який стартував на початку лютого цього року.
  • Сьогодні, 11 травня, 36 випускників шкіл, які за місяць завершать навчання та вступатимуть до закладів вищої освіти системи МВС, урочисто дали клятву кадета.
  • На завершенні заходу кадети висадили дерева на символічній алеї слави.

У Вінниці 18 хлопців та 18 дівчат, які цього року закінчують шкільні навчальні заклади та обрали собі за майбутню професію поліцейського, взяли участь у проєкті «Кадетський корпус поліції».

Четвертий місяць на базі тренінгового центру поліції Вінниччини, де є новітнє оснащення та сучасні спортивні зали, вони отримують фахові теоретичні знання та фізичну підготовку, необхідні майбутнім поліцейським. 

Відео дня

Привітали з цією подією кадетів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, заступник міського голови Сергій Тимощук, батьки, рідні та друзі.   

З учасниками першого в державі пілотного проєкту займаються найкращі тренери, інструктори за сучасними методикам, що використовуються у вищих навчальних закладах системи МВС.

— Обравши професію поліцейського, ви тепер чітко усвідомлюєте, з чим матимете справу протягом життя. Я радий, що цей проєкт стартував саме з Вінницької області, легкого вам вступу та навчання, і чекаємо вас в лавах вінницької поліції, — наголосив Іщенко.

Фінансову підтримку соціального проєкту надали з Вінницької обласної державної адміністрації та міської ради, завдяки чому старшокласники навчаються безкоштовно. За виділені кошти з обласного та місцевого бюджетів для кадетів придбали форму та обладнання, яке використовується під час навчання.  

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов побажав майбутнім поліцейським не боятися труднощів, бути чесними та любити свою роботу, що є запорукою успіху в професії. 

Перші вінницькі поліцейські кадети ініціювали створення символічної алеї слави Кадетського корпусу поліції.

Разом з очільником обласного главку поліції та представниками влади вони висадили саджанці дуба, що є символом сили, міцності та гідності.     

 

Читайте  також:

Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу

У горах травмувався 33-річний турист з Вінниці. Подивіться відео, як його рятували

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up