У чому зустрічати Рік Щура-2020: рекомендації вінницьких дизайнерів

У чому зустрічати Рік Щура-2020: рекомендації вінницьких дизайнерів
  • Хочете створити модний образ на Новий рік?
  • Яким він має бути у рік Білого Щура?
  • «20 хвилин» зібрав рекомендації вінницьких дизайнерів.

Зустріч нового року — це завжди незабутня подія. Святкова вечірка дарує масу позитивних емоцій та заряд настрою на весь майбутній рік. Для жінок з’являється чудова можливість показати себе у всій красі.

Підготовкою святкового наряду як на корпоратив, так і безпосередньо на свято, слід зайнятися заздалегідь. Врахувати не тільки особисті переваги, але і актуальні тенденції сучасної моди.

Крім того, нині стало модно зустрічати Новий рік згідно тих правил, які вимагає східний гороскоп. Колір Щура, символу 2020-го року, — білий, а стихія — метал. Звідси — трендові кольори новорічного вбрання.

Відео дня

Спробуйте обрати правильний образ на Новий рік, щоб сподобатися не лише собі і близьким, а й символу прийдешнього року, Разом з відомими вінницькими дизайнерами.

Олена Шиян: «Одягайте біле, сріблясте, золотаве»

Вінницька дизайнер Олена Шиян, яка замість щоденного одягу обирає яскраві образи, рекомендує у це магічне свято усім жінкам однозначно бути як феєрверк — блискучою, екстравагантною, неповторною.

— Дівчаткам, маленьким і дорослим, усім без винятку рекомендую на новорічне свято обирати лише яскраві відтінки одягу, обов'язково стрази, блискітки, паєтки. Це стосується не лише суконь. Блискучим може бути і брючний костюм. Наші жінки звикли у повсякденному житті одягатися більше зручно, ніж модно. Тому на святкування Нового року потрібно одягатися, як на карнавал, і не важливо у ресторані святкуєте, чи удома. Якщо притримуватися світових тенденцій та Східного календаря — одягайте біле, сріблясте, золотаве. Також рекомендую яскравий макіяж з глітером і стильні блискучі прикраси. Відривайтеся на повну! — рекомендує модельєр.

Світлана Теренчук: «Додайте родзинки у вигляді об'ємних прикрас»

Що одягнути на новорічний корпоратив? Все залежить від тематики святкової вечірки і місця її проведення. Дуже часто на святкову вечірку з колегами жінки одягають чорні вечірні або коктельні сукні. Аби розбавити образ Студія Світлани Теренчук рекомендує рукавички із прозорої сітки з паєтками і камінчиками, які лише додадуть жінці шарму. Стосовно кольору новорічного вбрання — дизайнер рекомендує білий.

— Що може бути краще, ніж розкішна білосніжна сукня у зимове свято? В такій ви точно сподобаєтесь символу року Білому Пацючку! Якщо білий не до лиця, обирайте колір молока або світло-сірий. Фасон сукні може бути різноманітним: пишна чи у формі пісочного годинника, з корсетом і об'ємними підплічниками — на ваш смак і тип фігури. Не любите сукні — одягайте білу мереживну чи шовкову блузу та брюки. Додайте родзинки у вигляді об'ємних прикрас — і ви будете королевою балу! — ділиться фешн-секретами романтична Світлана Теренчук.

Катерина Лукашик: «Обирайте напівпрозорі блискучі тканини»

Вінницький дизайнер, яка створила не один розкішний образ для перших красунь України, теж рекомендує у Новому році сяяти і виблискувати. Сукні Катерини Лукашик підкорили не один світовий подіум та конкурс краси.

— Аби на Новорічному балу виглядати вишукано і романтично рекомендую дівчатам одягати саме розкішну вечірню або коктельну сукню. Обирати яскраві або пастельні кольори, напівпрозорі блискучі тканини, — говорить дизайнер.

Авторські сукні Катерини Лукашик відрізняються завдяки матеріалам з характерним діамантовим відблиском. Тож дизайнерка, яка нещодавно стала мамою маленької принцеси, усім, малим паняночкам і дорослим леді, рекомендує у будні та у свято виглядати по-королівськи. А в такі казкові свята як Новий рік — бути просто приголомшливою. І не забувати, що найкращий одяг для жінок, — це кохання і щаслива посмішка.

Поради збирала Лариса ОЛІЙНИК 


Читайте також:

Санта на піску чи шопінг у Парижі. Вінничани розповіли про свій екзотичний Новий рік

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up