Тридцять хвилин на консультацію з «гарячих» питань бізнесу. Безкоштовно. Вам це потрібно?

Тридцять хвилин на консультацію з «гарячих» питань бізнесу. Безкоштовно.  Вам це потрібно?
"Вінницький Клуб Ділових Людей" започтакував безкоштовний проєкт підтримки бізнесу, старт 3 грудня.
  • Проект «Швидка Бізнес Допомога» стартує 3 грудня у Вінниці.
  • Пропонують 30-хвилинні безкоштовні консультації експертів з розвитку бізнесу.
  • Де і коли все відбуватиметься?

Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу запрошує підприємців Вінниці до участі у проекті, що стартує 3 грудня у нашому місті.

Відповімо на питання з пяти сфер бізнесу

Називається проект «Швидка Бізнес Допомога». Його реалізує Business People Club разом з Центром Інформаційної Підтримки Бізнесу (ЦІПБ).

— Підтримка малого і середнього бізнесу нині є стратегічним завданням, — каже президентка Business People Club, виконавча директорка мережі ЦІПБ Надія Лисецька. — Її необхідно вирішувати на рівні усієї країни. Адже бізнес переживає далеко не кращі часи. У нинішніх викликах багато  підприємців опинилися на межі виживання. Потребують експертних консультацій з бізнес процесів, права, фінансів, HR, бухгалтерії, маркетингу, як їм утриматися «на плаву». Надання таких консультацій є метою нашого проєкту.

Відео дня

Хто надаватиме консультації?

Експертами Швидкої бізнес допомоги є знані у своїй галузі фахівці. Надія Лисецька, президентка Business People Club, директорка Мережі Центрів Інформаційної Підтримки Бізнесу, засновниця «Українська Платформа Жінки в Бізнесі». Консультуватиме у питаннях управління бізнес процесами та стратегічного планування

Назар Мартинюк ,адвокат, керуючий партнер АО "МТА партнери"., відповість на питання, що стосуються міжнародного та українського права, реєстрації компаній, супроводі інвестиційних угод, стартапів, МСП.

Василь Чопик, власник аудиторської фірми “Експрес бухгалтер”, готовий спілкуватися у вирішенні питань оптимізації витрат в кризових умовах, управлінського  обліку та звітності, бюджетування та прогнозування, фінансів.

Дарія Радзіковська — експертка з маркетингу маркетологиня Business People Club та "Жінки в Бізнесі". Експертиза — digital, social media marketing, public relations, PR, брендинг.

Елеонора Кірєєва —  експертка з фандрейзингу, грантрайтер, PhD, доцент кафедри економіки. Експертиза — пошук та залучення фінансів, підготовка проєктних пропозицій.

Проєкт стартуватиме 3 грудня з 10:00 до 13:00 у офісі ЦІПБ м.Вінниці ( вул. Івана Богуна, 2 оф 315) .Підприємці можуть отримати 30- хвилинну консультацію у експертів, щодо питань розвитку власного майбутнього або вже існуючого бізнесу.

Треба зареєструватися

Як повідомили ініціатори проєкту, участь у ньому для бажаючих  безкоштовна. Це теж ї свого роду певною підтримкою тих підприємців, які нині борються за виживання. 

Але потрібна попередня реєстрація:

https://forms.gle/VWq1nDejaNvZzTK9A 

До речі, названий проект «Швидка Бізнес Допомога» проводиться ЦІПБ, створеним на базі Business People Club за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up