Соцмережі «Вконтакті» і «Однокласники» в Україні збираються заборонити

Соцмережі «Вконтакті» і «Однокласники» в Україні збираються заборонити

Радник глави МВС Зорян Шкіряк в ефірі «Громадського радіо» пояснив свою позицію щодо заборони в Україні соцмереж «Однокласники» і «Вконтакте».

«Соцмережі«Вконтакте» та «Однокласники»- абсолютно ворожі. Це той контент інтернету, насичений тотальної антиукраїнською пропагандою, яка, безумовно, керується і відстежується російськими спецслужбами. Це не викликає ніяких сумнівів. Це навіть не гіпотеза, а доведена істина. І саме через «Вконтакте» і «Однокласники» здійснюється інформаційний терор і інформаційні диверсії проти України. Тому цілком адекватною буде реакція держави, коли вона ці мережі заблокує. Така можливість є. Зараз я отримав абсолютну підтримку Служби безпеки України. Сьогодні я можу констатувати, що є підтримка в адміністрації президента України з боку Дмитра Шимківа, і я думаю, що ми відпрацюємо механізм, який дасть нам таку можливість», - розповів Шкіряк.

У той же час він закликав всіх переходити в Facebook, Twitter і куди завгодно, але позбавлятися російського впливу.

«У Facebook і Twitter сидять більше помірні люди. Більш того, Facebook і Twitter керуються світовими провайдерами, якщо можна так сказати. І в даній ситуації з «Вконтакте» і «Однокласники» - це безпосередній вплив російських спецслужб» - резюмував радник глави МВС.

Відео дня

Деталі дивіться у відео:

Варто зазначити, що зараз Вк зареєстровано 423 230 користувачів, які вказали, що проживають у Вінниці.

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших вінницьких хлопців ВКонтакті
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Прокоповна Проня

    Все запретить. Оставить только "5 канал".

  • Біль України

    Займаються фігнею!Ніби в країні серйозніших проблем нема!Красти б заборонили і хабарі брати! Війну заборинили б!
  • З.А.Глядач

    "Соцмережі «Вконтакті» і «Однокласники» в Україні збираються заборонити"

    Не "збираються заборонити",а це Шкуряк висунув таку "рацуху".  Якраз "по-європейськи".  

    "Хай живе Китай та Півн.Корея!"(З.Шкуряк)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up