Смішно до сліз: ТОП-десять фільмів до 1 квітня

Смішно до сліз: ТОП-десять фільмів до 1 квітня
  • Цього року День сміху відзначається в неділю, отже є надія на пару вільних годинок, які можна витратити на перегляд кіно. Звичайно це має бути комедія, і ми підготували десять фільмів, від яких піднімається настрій.

«Як украсти мільйон»

Прекрасна комедія з Одрі Хепберн, яка зіграла доньку мільйонера. Він потайки підробляє витвори мистецтва, і злочинці спробують викрасти з виставки одну з «робіт» її батька, щоб не допустити його викриття. Місце дії – Париж.

«Кримінальне чтиво»

Шикарна комедія з Джоном Траволтою, Умою Турман, Брюсом Уіліссом та Самюелем Джексоном. Частини сюжету розділені, перемішані та показані у «неправильному» порядку. Але саме це допомагає фільму віднайти таку незвичайну атмосферу. До того ж,  багато моментів з кінострічки давно стали мемами і смішними гіфками, які ви вже неодноразово бачили в інтернеті.

«Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини»

Незрівнянний Джонні Депп у ролі незрівняного пірата-невдахи Джека Горобця перетворив фільм на добірку забійних жартів. Пірати на «Чорній перлині» роблять все для того, щоб зняти прокляття і позбутися від вічності. Чи вдасться їм це?

«Тутсі»

Дастін Хоффман зіграв актора Майкла Дорсі, який в силу свого характеру не може втриматися на жодній роботі. Тоді він переодягається в жіночу сукню і незабаром розуміє, що людям він більше подобається жінкою. Майже одразу Майкл, тобто Дороті, отримує роботу.

«Боги, напевно, зійшли з розуму»

У незайманій цивілізацією савані проживає дике плем'я бушменів. Все починається з того, що головний герой фільму бушмен Кі знайшов в пустелі небачений досі предмет – пляшку з-під кока-коли. Пляшка, якою хотіли володіти всі, внесла смуту в спокійне первісне життя племені, і Кі вирішив віднести «погану річ», від гріха подалі, на край світу.

«Шпигун»

Це історія незграбної спецагентки ЦРУ Сьюзен Купер, яка з невдахи-котолюбки поступово перетворюється на супершпигунку і бабу-вогонь. А на додаток, у фільмі з'являються такі актори, як Джуд Лоу і Джейсон Стетхем, які роблять його ще смішніше і крутіше.

«Готель «Гранд Будапешт»

Історія про легендарного консьєржа популярного європейського готелю, про його дружбу з юною співробітницею, яка стає його протеже. Яскраві і барвисті кольори, весела музика і зірковий акторський склад.



«Хто я?»

Фільм про спецназівця, який вижив після спецоперації і його виходило плем'я індіанців. Одного дня він допомагає учасникам ралі, після чого з'являється в місцевих новинах. За ним починає полювання ЦРУ. До того ж чоловік випадково нападає на слід винних у авіакатастрофі всієї його спецгрупи. Головну роль виконав Джекі Чан.

«Прикинься моєю дружиною»

Історія про хлопця Денні, який зустрів Палмер, і, щоб справити враження, розповів про свою неіснуючу дружину і всі обтяження сімейного життя. Замість очікуваного співчуття, Палмер хоче познайомитися з його дружиною. У нього є знайома колежанка Кетрін, приваблива і з дітьми, які й стануть на якийсь час його родиною.

«Поліцейська академія»

Комедія, яку сміливо можна називати безсмертною. Новоспечені поліцейські не залишать байдужим навіть найпохмурішу людину. Вони незграбні копи, які не вміють стріляти, битися і водити машину, але сповнені неймовірним позитивом і готові виручити одне одного.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up