Смерть немовляти: дівчинка мучилась два дні. Чому батьки не викликали лікарів?

Смерть немовляти: дівчинка мучилась два дні. Чому батьки не викликали лікарів?
  • Страшна трагедія сталась в селі Марянів на Вінниччині.
  • Дворічна дівчинка виляла на себе каструлю з окропом.
  • Два дні дівчинка мучилась від пекельного болю. 
  • На жаль, дитина померла, так і не дочекавшись медиків.

Залишена без нагляду батьків дівчинка, потрапила у каструлю з окропом та отримала близько 70% опіків тіла. Протягом двох днів батьки самостійно лікували дитину, не звернулись за допомогою лікарів. Отримані опіки виявились несумісні з життям дитини.

«31 жовтня до Крижопільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Марянів померла 2-річна дитина. Працівниками слідчо-оперативної групи поліції, які терміново виїхали на місце події, було з’ясовано, що смерті дитини настала від отриманих термічних опіків», - повідомляють в поліції.

Матір розказала правоохоронцям, що два дні тому дівчинка гралась зі старшою на два роки сестрою на кухні та випадково потрапила в каструлю з окропом. За допомогою до лікарів вони не звертались, оскільки вирішили лікувати дитину самостійно. Зрозумівши, що дочка померла, жінка звернулась до поліції.

Відео дня

За фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за часиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування працівники поліції дадуть правову оцінку діям батьків.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Iness Khimich

    Це якийсь капєц, вони там ті батьки взагалі без мозгів???
  • Ирина Черномор

    Господи,як шкода це дитя,серце розривається. Звичайно,батьки винні,але чи усвідомлять вони це.

    Страшно уявити,що буде зараз після медреформи,люди взагалі(особливо по селах) не будуть звертатись по допомогу.

    Алеся Сатиренко reply Ирина Черномор

    А як мед.реформа вставить мізки людям? Вона ще не ступила в дію, а люди вже дурні .
  • Ваняк

    идиотка...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up