Розіграш серед передплатників: хто отримав сертифікат на 1000 гривень від RIA

Розіграш серед передплатників: хто отримав сертифікат на 1000 гривень від RIA
  • Щомісяця RIA проводить розіграш подарунків серед нових передплатників газети

  • Цього разу ми розіграли сертифікат на 1000 гривень на доставку їжі.

Редакція газети RIA дбає про своїх передплатників і попри карантин продовжує доставляти читачам свіжі випуски газет з перевіреними фактами. Наші журналісти висвітлюють новини, збирають корисну інформацію, поради та рекомендації.

Доставка газети відбувається безпечно — наші кур’єри працюють у захисних масках, рукавичках та користуються антисептиками. Свіжі номери RIA є в продажу в мережі супермаркетів та продуктових магазинчиках у кожному районі міста.

Щомісяця нові передплатники газети отримують подарунки та беруть участь у розіграші головного подарунку. У розпал карантину ним став сертифікат на доставку їжі.

Відео дня

Сьогодні, 3 квітня, ми провели розіграш головного подарунка від RIA. Переможця обирали за допомогою сервісу RANDOM.ORG. Ним стала Валентина Цмибуринько, яка отримує від нас сертифікат на доставку їжі на 1000 гривень. Вітаємо переможницю!

На жаль, через карантин ми не можемо запросити переможницю до нас у редакцію, тому вирішили її зателефонувати та привітати з перемогою.
Переможниця Валентина Цмибуринько зізналась, що нашу газету вони читають усією родиною, розповіла про свої враження та емоції. Детальніше — дивіться у відео:

Залишайтесь вдома, мийте руки, будьте в курсі всіх подій читаючи газету RIA та сайт 20minut.ua.

А ще, ставайте нашим передплатником і беріть участь у щомісячному розіграші подарунків. Оформити підписку можна за номером телефону: 555 111.

Читайте також:

Романтична вечеря на двох — серед передплатників RIA провели розіграш до Дня Закоханих

«Підемо в піцерію цілою сім’єю»: RIA розіграла подарунки до 8 Березня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • покращення

    я отрымав ну ишо
  • Сергей Пастух

    Благотворительная акция для помощи врачам!
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=838028600013327&id=100014185830176

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up