Розбудова Вінниці. Понад 50 мільйонів виділяють на будівництво та ремонт у місті

Розбудова Вінниці. Понад 50 мільйонів виділяють на будівництво та ремонт у місті
Перерозподіл видатків підтримали 46 з 47 депутатів, які були присутні на сесії міської ради
  • На добудову дороги на Гонти депутати вінницької мерії виділяють 18 мільйонів гривень. 
  • А гімназія на Поділлі, яка цього року має запрацювати, отримала 41 мільйон. 
  • Разом з цим, цього року планують утеплити ще одну школу в районі Військового містечка та збудувати новий дитсадок на Академічному.

Депутати вінницької міськради 26 червня перерозподілили понад 50 мільйонів гривень видатків по програмі капітального будівництва на 2020 рік. З проекту рішення, який опублікований на сайті міськради, йдеться, що направляють 41 мільйон гривень на будівництво гімназії №24 в мікрорайоні «Поділля»; майже 19,5 мільйонів на добудову спортивного ядра школи №33. 

А ще держбюджет виділив субвенцію на добудову медкорпусу для лікарні на Київській, 68 в розмірі п’яти мільйонів гривень. При цьому зняли два мільйонів гривень видатків на будівництво комплексу зі знешкодження твердих побутових відходів у Людавці 

Відео дня

Однак, проект рішення був змінений на депутатській комісії — додали ще кілька об’єктів, будівництво чи ремонт яких профінансують в 2020 році.

— Цим рішенням запланували будівництво нового садочку в Академічному, на дванадцять груп за кошти інвестора, — говорив міський голова Сергій Моргунов. — Також, по програмі місцевих доріг, отримали субвенцію з обласного бюджету в розмірі 18 мільйонів гривень. Ці кошти направляємо на будівництво дороги на Гонти, яка має суттєво розвантажити Київську. Зокрема перенаправити трафік вантажного транспорту. А ще була економія по кредитним коштам, які ми взяли на термомодернізацію закладів освіти. Тому зекономлену суму направляємо на школу №13. Там будемо міняти й утеплювати покрівлю.

Дорога на Гонти має з’єднати Київську та Батозьку вулиці. Підрядником будівництва є вінницька фірма «Шляхбуд», яка на виконання робіт та закупівлю матеріалів отримала 37 мільйонів 650 тисяч гривень.

Читайте також:

Бізнес, не хвилюйся! Чому досі не нарахували пільги по єдиному податку

На Старому місті зробили майданчик зі стріт-воркату. Його ціна — 928 тисяч гривень

На Урожаї взялися за ремонт підземного переходу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Литвиненко

    Строительство гимназии на Подолье - 41 млн, а строительство мед.корпуса - 50 млн. Забавно...
  • ОБА НА

    Було б не лишнє ще тролейбусів купити зо два-три десятки і вставити в графік. Карантин ще не закінчується і для перевезення сидячих потрібно добавити кількість машин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up