Ротація керівного складу поліції. Начальник главку розповів про кадрові зміни

Ротація керівного складу поліції. Начальник главку розповів про кадрові зміни
  • Начальник поліції області Юрій Педос розповів про ротацію керівного складу територіальних відділів та відділень поліції області.
  • Зміни відбулися у 15 районах та двох вінницьких відділеннях.

Відбулось наступне переміщення керівного складу:

  1. Бершадський відділ поліції очолив Віктор Пірус ( начальник Теплицького відділення поліції ); 
  2. Ладижинське  відділення поліції  - Василь Костишен (начальник Тульчинського відділення поліції);
  3. Піщанське відділення поліції – Роман Басалига (начальник Чечельницького відділення поліції);
  4. Теплицьке відділення поліції – В’ячеслав Лялюцький  (начальник Бершадського відділу);
  5. Тростянецьке відділення  поліції – Віталій Деркач (начальник Ладижинського   відділення поліції);
  6. Чечельницьке відділення поліції – Сергій Фомик (начальник Піщанського відділення поліції);
  7. Мурованокуриловецьке відділення поліції – Олександр Намакарський (начальник Шаргородського відділення поліції);
  8. Калинівський відділ поліції – Олександр Король (начальник Немирівського відділу поліції);
  9. Козятинське відділення поліції – Роман Андрущак (начальник Лівобережного відділення поліції); 
  10. Погребищенське відділення  поліції - Павло Дармограй (начальник Липовецького відділення поліції);
  11. Гніванське відділення поліції – Олег Швець (начальник Козятинського відділення поліції);
  12. Шаргородське відділення поліції – Сергій Токан (начальник Мурованокуриловецького відділення поліції);
  13. Немирівський відділ поліції – Петро Скічко (начальник Калинівського відділу поліції);
  14. Липовецьке відділення поліції – Володимир Гавриш  (начальник Погребишенського віддлення поліції);
  15. Тульчинське відділення поліції – Ігор Сандул (начальник Тростянецького відділення поліції );
  16. Лівобережне відділення поліції – Віталій Ярмолюк  (заступник начальника ГУНП);
  17. Київське відділення поліції – Володимир Василик (начальник Гніванського відділення поліції).


Читайте також:

На жмеринському Telegram-каналі «злили» відео-компромат і тепер просять захисту Авакова

Смертельна ДТП на Немирівщині: підозрюваному ізраїльтянину обрали запобіжний захід 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрій Панасюк

    Генерале, якщо 30% даного складу (думаю, набереться 50) такі, як майор Гавриш В.В..то це є просто трата держкоштів.Наведу факти і хай ризикне подати на мене в суд за образу честі та гідності. ну зви чайно за наявності цих чеснот.На вимогу надати дозвіл на ознайомлення з матеріалами справ по моїх зверненнях відповів-немаєте права згідно ст10 ЗКУ "Про звернення гр.." Надалі -заборона ЗКУ"Про дос.до перс. да-их".В Павлівські зош працював техпрац-м Яновець А.С(викладає історію на Вінницьких Хуторах).лише на папері, з 2012 по 14рік взагалі про це ніхто в школі не знав, директор Синюченко Н.І. нараховувала зарпл. своєму чоловіку Син-уГ.В. за непрочитані години, за ділянки, де проводилась рекультивація(точніше одибілізація) грунту, за вищу категор.та старш.учителя що не відповідає "Положенню про атестацію..", за порізку дерев на терит.школи впродовж двох років для опалення власного житла, за те що він є педофілом і за "херойські" вчинки отримує 14тис.гр.,дальтонік-10років водив авто з кат."А" підроблене на"В"-ДАІ вилучила,суд...штраф, але чи відкривали крімінальне? "Купив" уже дійсні, перевіряти Гавриш не спішив.Нач.від.осв.Бутенко З.М.зробила усе можливе щоб не розкрити зловживання і неможливе, щоб вляпатись в кримінал.Видала накази по відділу заднім числом про призначення Островського на посаду учителя в Розкопанську зош і оплачено зарплату за дні коли я там проводив уроки, організовувала з Синюченко Н.І., Сидорук Т.П. підроблення офіційних документів на звільнення. Сестра директора Рубан Н.О. призначена техпрац.зош. 01.04.15-кінець навч.року.В липні вибула за межі області, а зарплата нараховувалась. Майор Гавриш усе "закрив невідкриваючи." Це ще не все, тут місця мало. А що про Ваших поганих мінтів? У всесвіті рвонула планета дурнів і всі осколки залетіли у ВП Погребище.Назву за прізвищами:Залюбівський. Майстровий, Козка, Кулеша, Лабенко і ще з десяток. Майора Гавриша я уже "провчив", що Фросина і Єфросинія це різні особи, що імя це не прізвище. а за ЦКУ --ПІБ. У Вас є шанс його навчити. СЛАВА УКРАЇНІ---Ганьба поганим мінтам!  Я Вам не скажу за всю Одессу, але в Погребищі правоохоронна система в стадії отупізму та продажності. Передайте привіт Віталію Ярмолюку- він мій боржник двічі.Але шанс вернути борг Ви у нього відібрали ротувавши.Панасюк Ю.В. 0959069398. Р.S.  За останій час через "102" визовів 20 пройшло, 3-4 "Гаряча МВС" -результат не "0", а два "00"!!!
  • Юрій Панасюк

    Для Ю.Потапова. Граната не зірвалась тому, що не для тих призначена.
  • Влад

    И всех надо с семьями срочно поселить ...За наш счет естественно.
  • без

    з Шаргорода в Мур Кури погана дорога-йому важко буде
    всі ж вони дододому і з дому на службових їздити будуть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up