Рибалку, який поранив ногу бензопилою врятували міліціонери ..але «за великі гроші»

Рибалку, який поранив ногу бензопилою врятували міліціонери ..але «за великі гроші»
Сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції повідомляв, що двоє гніванських міліціонерів врятували життя рибалці, котрий поранив ногу бензопилою. В редакцію зателефонував товариш постраждалого, який був із ним у той день і розповів зовсім іншу історію, в якій міліціонери вже зовсім не герої.

55-річний Євген, який врятував товариша,  розповів, що правоохоронці допомогли йому лише тим, що супроводжували автомобіль до поліклініки, а потім до Вінниці. На сайті ж повідомлялось, що правоохоронці доправили постраждалого власним автомобілем. А автомобіль товариша заглох.
- Та в мене такий автомобіль, який всюди проїде і працює нормально навіть при -20 градусах. Я розумів, що не можу втрачати час і швидко перев’язав поранену ногу своєю футболкою. Викликати лікарів сенсу не було, бо поки вони б доїхали, то товариш просто стік кров’ю. То я попросив міліціонерів супроводжувати мене до поліклініки, щоб ніхто не зупиняв по дорозі і за це заплатив їм великі гроші, – розповідає товариш пораненого.
Чоловік також зазначив, що попросив міліціонерів допомогти перенести з машини товариша до поліклініки, бо допомога кваліфікованих лікарів йому була просто необхідна.
- Мій товариш важить 120 кілограмів, я б сам його просто не зміг перенести, тому й попросив їх допомогти. Вже в поліклініці моєму другу правильно перетягнули ногу і сказали їхати або в Тиврів, або в Вінницю на операцію. Я розумів, що не можу втрачати час, тому попросив, щоб вони супроводжували мене по дорозі, щоб ніяких проблем там не було. Бо ж якщо будуть бачити, що я з міліцією їду, то зупиняти за перевищення швидкості не будуть.
Євген зазначив, що після травмування вже десь за півгодини постраждалий товариш був у Вінницькому воєнному санаторії, бо він колишній військовий, і вже там потрапив у руки хороших спеціалістів.
- Мене найбільше образило, що вони з себе героїв роблять. Взяли гроші і роблять героїв. Я їм вдячний за те, що вони допомогли, але навіщо оце підносити себе в очах народу? – зазначив Євген.
Наразі потерпілий знаходиться в воєнному санаторії, йому зробили операції і стан його задовільний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Тернопольский губернатор Хоптян, родом из Хмельниччины, в пьяном виде в новогоднюю ночь 2012 года сбил насмерть человека. И как ни в чем не бывало, дальше губернатор. Но кто- то сидит. А за этот отмыв от ответственности служит негаранту, как пес. Сказал: скажет президент повесится - повешусь. Ок?
  • Anonymous

    Не наказывают лишь в том случае, когда он прежде сообщил что с него требуют. А так - он либо соучастник либо клевета. Где свидетели что он денег давал? Да и чего это у него на рыбалке оказалась крупна сумма денег? Или может парни на рыбалке вдули пару пузырей водяры для сугреву, один вот пошел пилить лед, да по синьке чуть ногу не оттяпал?
  • Anonymous

    Капец - предложил бабки, а потом побежал стучать. Чего ж не попросил скорой отвезти в винницу? Или с него взяли бабок а потом еще за превышение оштрафовали?
  • Anonymous

    а губернатор савсем ахренел, только в этом году сбил в пьяном виде три остановки и два детских дома, причем на танке!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up