Ревізор вінницької податкової Валентина Павелко знайшлася… в шоковому стані

Ревізор вінницької податкової Валентина Павелко знайшлася… в шоковому стані
  • Інспектор вiддiлу ліцензування алкогольних напоїв Вінницької податкової 34-річна Валентина Павелко зникла з місця роботи в четвер, 3 травня 2017 року.
  • Родичі звернулись до редакції «20 хвилин» за допомогою в пошуках.
  • Тисяча репостів та як результат – вінничанка знайшлася.
  • Про деталі щасливого повернення та де була Валентина, читайте далі

Вінничанка 34-річна Валентина Павелко, яка зникла в четвер, 3 травня, знайшлась.

- На роботі склалися певні обставини, сестра в результаті сильно перенервувала. Я не можу розказати подробиці. Бо в нас немає доказів. Але проблеми тривали ще від початку року. До, того ж вдома теж важка ситуація. Адже Валентина доглядає за хворою матір’ю. Вона пішла з робочого місця нібито у справах. Через певні обставини не повідомила нікого з рідних про свою відсутність, бо не хотіла, щоб в них були проблеми,- розказує журналістці «20 хвилин» брат Валерій.

Вчора, 5 травня 2017 року, Валентина знайшлась. Брат каже, що вона переховувалась за власної волі. Її ніхто не викрадав.

Відео дня

Валерій розказав, що зараз вона відпочиває вдома. За його словами, вона дала пояснення в поліції та прийняла рішення звільнитись з роботи. Родина шукає кваліфікованого психолога, щоб поговорив з Валентиною  

- Хочу подякувати всім, хто долучився до пошуків сестри. Коли прийшла біда, ми навіть не сподівались, що так багато людей підключиться до пошуків. Дуже дякую читачам «20 хвилин» за репости та правоохоронцям за злагоджену роботу, - зазначає брат Валентини Павелко.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up