Продивус розповів коли закінчиться ремонт площі перед Універмагом

Продивус розповів коли закінчиться ремонт площі перед Універмагом

Бізнесмен Володимир Продивус розповів на своїй сторінці у Фейсбук про реконструкцію площі перед Вінницьким універмагом. За попередніми оцінками реконструкцію планують завершити вже за рік.

- Реформи - це завжди складно і дорого. В ситуації з універмагом, дуже дорого. Я з величезним задоволенням закінчив усі інші роботи хоча завтра, якщо б мав необхідні для цього ресурси. Процесс іде, але йде в тій мірі, в якій я можу це сьогодні дозволити фінансово, - пише Володимир Продивус. - Але процес йде. Роботи ведуться. По попередніх оцінках, мені потрібно ще рік. Будут можливості - буде швидше. Пока так.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Марія

    расхитители... Национализировать к черту все что десятками лет строится.
  • Вінничанин

    Заривають янтар під мавзолеєм.
  • Viktoriya Ostrovska

    Лягушек разводи ......
  • боба

    Народный депутат Верховной рады Украины VII созыва (2012—2014 гг.) от Партии Регионов (вышел из фракции Партии Регионов 21 февраля 2014 года).   котлован начали рыть по моему где то в 2007.  а в 13-ом была открыта верхняя часть площади.  то есть пик финансовой возможности застройщика совпал со вступом господина вышеупомянутого, в партию  которая вела мягко говоря  рекетирский способ существования в Украине...  последние стуки молотком и  звуки болгарки из подземной части площади,  винничане слышали как раз где то  во времена крутых низходящих перемен  той же самой  партии...  я думаю что тут не нужно быть сильно умным что бы связать все эти  даты и события в одну кучу.  ну и не будет лишним , вспомнить  и пересмотреть  рост финансовых возможностей  многих  его однопартийцев на тот период 12-14 гг.  когда будет достроена площадь??  ответ прост)  нужные люди  продвинут в гор совете  реконструкцию  или постройку  еще парочки мостов  ...   вот и все) под универмагом будет людно и весело) всем доброй ночи)

    Жора reply боба

    Продивус это универмаг,площадь возле универмага,мосты и др предприятия...
    Стесняюсь спросить ,а что сделал боб?

    Олександр Гецко reply Жора

    Соромлюсь відповісти за боба, але думаю, що нічого))) ви тонко підмітили))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up