Порядок на Водохреще охоронятиме поліція, Нацгвардія та громадські формування

Порядок на Водохреще охоронятиме поліція, Нацгвардія та громадські формування
  • Поліція Вінниччини повідомила, що посилить охорону публічної безпеки на Водохреще. Для цього задіють майже 700 правоохоронців та нацгвардійців.  

Також до охорони правопорядку долучиться близько 300 представників громадських формувань. 

Загалом, 19 січня, на 144 водоймах області запланвали проведення масових заходів за участі 12 тисяч людей. У 466 населених пунктах Вінниччини відбудуться святкові богослужіння у 593 релігійних спорудах. За попередніми підрахунками, у заходах візьме участь понад 56 тисяч вірян.  

— Поблизу водойм охорону публічної безпеки та порядку забезпечуватимуть близько 300 поліцейських та 50 нацгвардійців. Закликаємо громадян дотримуватись правопорядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти поліцейським або за номером 102, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Пропонуємо пригадати, яким було Водохреще у Вінниці минулого року і подивитися народний репортаж. А позаторік ми зняли кумедне відео біля ополонки: 


Читайте також:

Сильних морозів та снігових заметів українцям поки не бачити, але похолодання прийде

Водохреще у Вінниці: де можна буде скупатися 19 січня

«Можу тільки спостерігати за моржами»: вінничани про купання на Водохреще

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up