Як зазначає Олександр Горчаков, полуницю він обожнює з самого дитинства.
— Отак просто, їсти ложкою, з цукром, сметаною і шматком батону, аж поки в очах не потемніє. Але сьогодні, хочу запропонувати більш вишуканий варіант поїдання цієї прекрасної ягоди, — пише він на своєму фб.
— Все дуже просто та швидко, — ділиться рецептом кулінар.
Для початку робимо заправку для салата:
Половинку білої або синьої цибулини нарізаємо тоненькими півкільцями і заливаємо окропом, щоб прибрати гіркоту та різкий запах.
В тарілку викладаємо молодий шпинат, півкільця цибулі, крошимо зверху фету та дорблю, його можна і не класти, якщо не любите.
Зверху нарізану полуницю та кілька кружалець чилі за бажанням.
Поливаємо нашою заправкою та присипаємо трохи підсмаженими улюбленими горішками.
— Тихенько закриваємо двері на кухню, щоб ніхто вам не заважав, берем виделку і кайфуємо, — радить Горчаков.
За його словами, такий салат дуже гарно пасуватиме під страви з морепродуктами.
Читайте також:
На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19
Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?
В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 26 від 25 червня 2025
Читати номер