По Соборній гасав дивний іноземець. Він кидався під машини та лякав людей

По Соборній гасав дивний іноземець. Він кидався під машини та лякав людей

В Вінниці на центральній вулиці чоловік добряче налякав перехожих. Люди викликали поліцію. Правоохоронці виклали відео, в якому показують неадекватного чоловіка.

Вінницькі копи отримали виклик про те, що невідомий чоловік бігає по вулиці Соборній та наражає водіїв, себе та людей на небезпеку. Це сталося ввечері 18-го січня, близько 19-ї години.

«Прибувши на місце, патрульні помітили чоловіка, який поводив себе неадекватно, кидався під колеса автівок та лякав перехожих. Тож поліцейським довелось одягнути на нього кайданки, аби він не заподіяв шкоди собі чи оточуючим», - повідомляють в прес-службі «Патрульна поліція Вінницької області».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Затриманий мовчав. Тож копи не змогли з’ясувати причину його поведінки.

Чоловіка доставили  до відділку та склали адміністративні матеріали за порушення правил дорожнього руху (ст. 127 КУпАП). Також встановили, що чоловік – іноземець і у Вінниці проживає тимчасово.

Його в супроводі карети швидкої допомоги доставили до лікарні

Нагадаємо, що днями п’яний водій на Лексусі спускався по сходинках з Європейської площі. Відео можна переглянути ТУТ.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валерка

    Нюх-нюх)))
  • DinDin

    Может чет подсыпали и обокрали??

    Может чет случилось..думаю не надо это в новостях публиковать.
  • Олександр Шевченко

    Под кайфом полюбому
  • З.А.Глядач

    Іноземець? Напевне,москаль приїхав "пагастіть" і дорвався до "баяришніка".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up