Парламент призначив Марченка і Степанова міністрами фінансів та охорони здоров'я

Парламент призначив Марченка і Степанова міністрами фінансів та охорони здоров'я

Український парламент з другої спроби підтримав постанови про призначення керівниками Міністерства фінансів та Міністерства охорони здоров'я Сергія Марченка та Максима Степанова.

Сьогодні, 30 березня, парламентарії відправили у відставку Ігоря Уманського і Іллю Ємця. Однак нових міністрів вдалося затвердити лише після повторного голосування.

Слід нагадати, що за підсумками першого голосування за відповідними постановами Марченко не вистачило всього лише 3 голоси, а Степанову - 9. 

Верховна Рада призначила Максима Степанова новим міністром охорони здоров'я. За відповідну постанову № 3284 проголосувало 246 народних депутатів.

Відео дня

Також Рада призначила Сергія Марченка новим міністром фінансів України. За відповідну постанову № 3282 проголосували 256 народних депутатів.

Також не варто забувати і про економічну кризу. У ситуації, що склалася країні потрібно зовнішнє фінансування, про що говорив і Володимир Зеленський в своєму відеозверненні. В першу чергу важливо відновити співпрацю з Міжнародним валютним фондом, але без міністра фінансів це перетворювалося в практично нездійсненне завдання.

Станом на 10.00 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 62 нових випадки. 

В нашій області було 23 підтверджених випадки. 22 хворих у стабільному стані, одна дитина — у важкому.

Міські голови вимагають врахування позиції АМУ при прийнятті змін до податкового законодавства, пов'язаних з поширенням COVID-2019. Вони відправили відкрите звернення до керівників держави.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталия Пеньшина

    Міністри міняються як рукавиці)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up