Особливий карантин на вихідні: вінничан попросили залишатися вдома

Особливий карантин на вихідні: вінничан попросили залишатися вдома
фото: coffee7milk
  • Очільник області Владислав Скальський закликав людей дотримуватись посилених обмежувальних заходів карантину під час вихідних. 
  • Додав, що офіційно таких обмежень в нас немає, але попросив бути свідомими без заборон.

Владислав Скальський зазначає, що у Чернівецькій та Тернопільській областях, де зафіксували найбільшу кількість захворілих на COVID-19 та спостерігається сумна статистика летальних випадків, значно посилили вимоги з дотримання карантину.

— Минулими вихідними був запроваджений посилений режим та введені суттєві обмеження в цих областях щодо перебування на вулицях з 13 години суботи до 6 ранку понеділка. Такі обмеження були позитивно сприйняті абсолютною більшістю громадян. Сьогодні відбулось засідання Державної комісії з ТЕБ та НС, на якій було рекомендовано запровадити аналогічні обмежувальні заходи у усіх західних областях, — зауважив Скальський. — Хочу звернутися до всіх жителів Вінницької області з проханням провести наступні вихідні так, ніби ці обмеження також введені у Вінницькій області. Ефективність таких обмежень доведена зменшенням нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію

Також він додав, що вкрай важливо не виходити на вулиці, коли проходить санітарна обробка громадських місць.

Відео дня

 

Читайте також:

Коронавірус в області: скільки нині хворих у Вінниці та районах (НАЖИВО)

На Порика цвітуть сакури та манять до себе вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Вано

    Скальский так и не понял, что люди заражаются не на улице, а в машинах и на работе, при общении с коллегами. А потом заражают своих родных.
  • Василь

    Люди, Ви не думали у випадку Вашої хвороби, хто буде платити за Ваше лікування? Спасати утопаючих, буде сам утопаючих, за свої власні кошти, думай те.
  • Жора

    Владислав Скальський зазначає, що у Чернівецькій та Тернопільській областях,

    А знает ли Скальский что в этих областях очень много заробитчан. Они приехали из-за границы с пустыми карманами, а дома не6т работы, и сами ничего не умеют делать. Что будет с человеком который сидит дома на одной воде и на хлебе? Иммунитет падает  организма, сопротивляемость организма на нуле будет . Это похоже на голодомор 33 года.
  • Жора

    Дама сидеть ? А жить за что? За что хлеб купить ?

    Если иметь столько бабла как Скальский то можно и дома сидеть.

    Скальский   а ВАМ не кажется что вы попутали берега, и живете в другом мире ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up