Осінній призов: в армії вже служить третина вінницьких призовників

Осінній призов: в армії вже служить третина вінницьких призовників
З 4 листопада до військових частин вже відправили 186 вінницьких призовників. Ця кількість становить 33,5 відсотки від плану. Іншу частину відправлять на днях.

Ще 350 призовників відправлять до частин ЗСУ та інших військових формувань на цьому тижні, повідомляють у прес-службі вінницької ОДА.

- Усі вони не братимуть безпосередньої участі у проведенні антитерористичної операції на Сході країни , - обіцяє  тимчасово виконуючий обов’язки Вінницького обласного військового комісара підполковник Дзигаленко.

У військовому комісаріаті попереджають, що призовники, які отримали повістку з районного (міського) військового комісаріату,  зобов'язані прибути до призовної дільниці в термін, зазначений в повістці. У разі неявки без поважних причин призовник несе відповідальність, встановлену законом.

Відео дня

Нагадуємо, що осінній призов, який Порошенко переніс через вибори, розпочався 4 листопада.

Згідно  Указу Президента України  призиваються на строкову військову службу громадяни України чоловічої статі віком від 20 до 27 років. Протягом листопада наберуть 11 тисяч строковиків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:05 Викрили понад 100 браконьєрів у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 Вчора сталося шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up