Невелика сварка та люди без масок: вінницька поліція підвела підсумки свят

Невелика сварка та люди без масок: вінницька поліція підвела підсумки свят
  • День Перемоги у Вінниці пройшов без значних порушень.
  • Поліцейські стежили за дотриманням карантинних обмежень та в разі потреби, роздавали людям медичні маски.

Вчора, 9 травня, відзначали 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Як зазначив заступник начальника обласного главку поліції Ігор Волокітенко, в області проводилось понад 60 заходів. Крім забезпечення безпеки громадян, поліцейські стежили за дотриманням карантинних обмежень. Правоохоронці, в разі потреби, роздавали присутнім медичні маски.

Відео дня

До забезпечення публічної безпеки і порядку задіяли понад 1500 поліцейських. Також до патрулювання вулиць міста Вінниці і прилеглих  місць проведення заходів залучили військовослужбовці Національної гвардії України.

У Вінниці одна з політичних партій провела автопробіг. Поліція контролювала дотримання законодавства та жодних порушень не зафіксувала.

— Під час покладання квітів представниками кількох політичних сил на Європейській площі поліцейські забезпечили дотримання правопорядку. Незначний словесний конфлікт між окремими його учасниками був врегульований поліцією діалогу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.  

Поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі до закінчення усіх масових заходів на території області.

Правоохоронці нагадують, за використання символіки тоталітарних режимів передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Крім цього, цього поліцейські забезпечили охорону публічної безпеки на майже 470 кладовищах, де відбулись поминальні дні.

Сьогодні, 10 травня ще на 50 кладовищах проходитимуть заходи, пов’язані з поминальними днями. Поліцейські продовжують нести службу на території цих кладовищ та прилеглих до них територіях.

  

Читайте  також:

Відпочинок на травневі: куди полетіли українці та скільки це коштує

Вінниччину перевели до «жовтої» зони карантину. Які обмеження скасовують?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up