Не повернулась зі школи 14-річна Настя. Дівчинки немає три дні

Не повернулась зі школи 14-річна Настя. Дівчинки немає три дні
  • У п’ятницю, 21 вересня 2018 року, пішла до школи та не повернулася додому 14-річна Анастасія з Барського району.
  • Сьогодні, 23 вересня, поліція оголосила дівчинку безвісти зниклою.

«14-річна Галепова Анастасія мешканка села Балки, Барського району 21 вересня 2018 року вранці пішла до школи та до теперішнього часу не повернулась», - повідомляють правоохоронці.

Прикмети:

  • на вигляд близько 14-16 років, худорлявої статури, зріст близько 160-165 см, волосся довге, фарбоване в рудий колір.

Була одягнена у сині штани та світлу кофту.

Відео дня

Прохання повідомити поліцію у разі отримання будь-якої інформації про місцезнаходження дівчини за номером телефону 102 або 097-739-74-47.

 

UPD.  Як стало відомо 26 вересня, зниклу 14-річну школярку з Барського району знайшли повішаною. У мережі ширилися чутки, що дівчини уже немає в живих Це нам підтвердили і у поліції. Нагадаємо, що до поліції батьки звернулися 23 вересня і ті почали розшук. 

— Поліцейські задіяли усі розшукові можливості. На жаль, 25 вересня дівчинку знайшли повішеною. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ. В рамках розслідування з’ясовуємо усі обставини, — зазначила у коментарі 20minut.ua прес-офіцер Нацполіції області Анна Олійник.

Співчуваємо рідним і друзям дівчини. 

Читайте також:

На Вінниччині пропав 44-річний Микола. Поліція оголосила безвісти зниклим (ФОТО)

Вінницький таксист зняв номер у готелі для 13-річного хлопчика. Чим закінчилося?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (119)
  • Карпенко Аня

    Добре утро друзі мої любі Будьте щасливі
  • Карпенко Аня

    Добре утро друзі мої любі Будьте щасливі
  • Карпенко Аня

    Добре утро друзі мої любі Будьте щасливі
  • Карпенко Аня

    Добре утро друзі мої любі Будьте щасливі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up