Не хотів платити за квиток. У Вінниці з даху потяга зняли чоловіка в балаклаві

Не хотів платити за квиток. У Вінниці з даху потяга зняли чоловіка в балаклаві
  • У мережу виклали чимало фото та відео з вінницького вокзалу. У роликах видно, як чоловік у військовій формі та балаклаві ганяє по даху потяга. 

Інцидент стався вчора, 4 червня, на залізничному вокзалі міста Вінниця.

Біля потяга чергувала карета швидкої. За чоловіком бігала поліція. Інспектори просили пасажира злізти з вагона та попереджали про небезпечність його дій. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Через подію збився з графіку рух транспорту. Пасажири, які їхали цим потягом, вийшли на вулицю та почали вмовляти злізти чоловіка. Казали, що їм треба їхати, а через нього вони запізнюються.

 

Сам екстремал розповів, що так їде уже з Києва. Його обурила висока вартість квитка, він не хотів платити та поїхав «зайцем». Також чоловік додав, що він з Барського району.

— На чоловіка склали адмінпротокол за дрібне хуліганство, — зазначили для 20minut.ua у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

 

Читайте також:

Помста колишньому та передчасна смерть викладачки: важливе за 4 червня на 20minut.ua

На території лікарні імені Ющенка затримали хлопця з наркотиками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Julia Lee

    Ну раз билет дорого, то автостоп в помощь 🤷‍♀️
  • Надежда Тарасова

    А може в людини грошей на той квиток не було?
  • Гість

    Зняв би чай і постіль і їхав в вагоні. Або з пересадкою в приміських.
    Для чого наражати себе на удар струмом?
  • Дэтали Карантино

    27000вт!!!Як його не вбило???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:55 Знакова подія і сенси: «Sound of Ukraine» вразив шедеврами й листами українок вільному світу play_circle_filled photo_camera 21:07 У Муніципальному притулку Вінниці волонтери безкоштовно стерилізують безпритульних тварин photo_camera 19:44 Подільський зоопарк організовує захід з нагоди свята Івана Купала photo_camera 18:17 Небезпека в Інтернеті: ворог вербує підлітків для скоєння диверсій на території України Від читача 20:34 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 17:31 PIROGOV SKY повертається! До вересня у Вінниці проходитимуть незабутні концерти просто неба play_circle_filled photo_camera 16:57 Чемпіонка підіймає більше власної ваги. Відібрали штангістів на чемпіонат України photo_camera 16:43 Вінничанин силоміць забрав усі гроші з каси закладу швидкого харчування у Вінниці play_circle_filled 16:16 Традиції, ремесла і сучасна музика: як у Вінниці проходить фестиваль «Живий вогонь» photo_camera 15:23 Раніше засуджений чоловік повторно обікрав пенсіонера і знову попався 15:18 Новини України та світу за минулий тиждень: огляд у мемах 14:17 Волонтери оголосили збір 160 мільйонів гривень на тисячу приладів нічного бачення для ЗСУ 12:42 Рятувальники зняли з дерева 12-річну дівчинку, яка не могла самостійно спуститися 11:44 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:33 Воїн-енергетик Ігор з Ладижинської ТЕС отримав високу нагороду «Золотий Хрест» photo_camera 10:37 На Вінниччині вночі лунали вибухи: оборонці неба знищили 12 ракет та 13 дронів над Україною 09:17 Сьогодні в Україні — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Історія та прикмети 22 червня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up