На Вишеньці відкрився центр для безхатченків та наркозалежних людей (ФОТО)

На Вишеньці відкрився центр для безхатченків та наркозалежних людей (ФОТО)
  • Купити наркотики у Вінниці не є великою проблемою.
  • Оголошення вже розвішують прямо на стовпах.
  • Колишній наркозалежний розказує на відео про першу та останню дозу в своєму житті.
  • Де можна отримати допомогу залежним від алкоголю або наркотиків людям та безхатченкам.

В Вінниці відкрився Консультаційно-амбулаторний центр громадської організації «Полум’я надії». Там будуть надавати допомогу ув’язненим, алко- та наркозалежним та безхатченкам.

Підвальне приміщення вінницька влада віддала в оренду волонтерам  на три роки. В центрі щодня працюватимуть з залежними і безпритульними людьми за всесвітньою програмою «12 кроків».

- Щомісяця організація надає допомогу майже 80 родинам, 60 залежних та 40 спів-залежних людей. Проводять профілактичну роботу у семи школах Вінниці. Протягом трьох років організовують соціально-інформаційні компанії із залученням молоді. Завдяки діяльності ГО «Полум’я надії» багато нужденних отримують другий шанс на достойне життя. Саме тому я опікуюсь діяльністю цієї громадської організації та підтримав відкриття Консультаційно-амбулаторного центру, - розказує депутат Вінницької міської Ради  Андрій Анреєв, під патронатом якого відкрили центр.

Відео дня

Ось який вигляд мало приміщення, коли його надали в оренду:

 

Варто зазначити, що ремонт волонтери зробили повністю своїми силами. Хлопці та дівчата ходили до бізнесменів та розказували про свою діяльність. Підприємці виділяли деякі будматеріали. Також волонтери працювали на роботі та частину грошей вкладали в ремонт.

 Ось який вигляд приміщення має зараз:

Артем вживав наркотики та був в залежності. Він півтора року тому приїхав до Вінниці з Житомирської області. Хлопець пройшов курс реабілітації та вже півтора року не вживає наркотиків. Зараз він працює волонтером в Консультаційно-амбулаторному центрі.

А ось що розказує про своє життя та де діставав наркотичне зілля Артем:

 

Ми вже писали про те, що у Вінниці по центральним вулицям розвішали оголошення. На чорному фоні написано “Соль 24/7. Telegram: @***_bot”.

Журналісти 20minut.ua відслідили як працює система, замовивши речовину. Наркотики знайшли у клумбі на вулиці Порика, а потім приїхала поліція... Більш детально читайте в  матеріалі: «Вінничан підсажують на наркотик “сіль”. Журналісти зробили контрольну закупку»

Довідка: Центр знаходиться за адресою: м.Вінниця, вул. Воїнів Інтернаціоналістів 12. Більш детальну інформацію щодо діяльності Консультаційно-амбулаторного центру можна отримати за телефоном 0633750730.

«Громадська організація «Полум’я надії» надає інформаційну, правову, соціально-економічну, медичну, психологічну та духовну допомогу ув’язненим, алко- та наркозалежним, малозабезпеченим, дітям та молоді, включаючи тих, що утекли з дому, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, безпритульним, безробітним, людям з інвалідністю, ветеранам та іншим особам, які потребують піклування.  А також тим,  хто через свої фізичні та інші вади обмежені в реалізації своїх прав і законних інтересів» 

Організація співпрацює з Всеукраїнської благодійною організацією «АСЕТ», Вінницьким центром соціальних служб сімей дітей та молоді» та багатьма іншими організаціями соціального спрямування. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Колесникова

    На какой возраст они направлены?
  • Турчик Александр

    Це классно коли е такі люди які мають можливості і бажання допомогти іншій людині, де можуть надати потрібну  консультацію це класно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up