На Вінниччині звільнили 32 головних лікарі

На Вінниччині звільнили 32 головних лікарі
Сьогодні на засіданні голови облради звільнили тридцять два головних лікарі медичних закладів на Вінниччині. Із завтрашнього дня, шостого травня, їхні обов'язки будуть виконувати заступники. А ще через три тижні лікарні отримають нових очільників.

Головних лікарів звільнено у зв'язку з тим, що термін дії контрактів, які ті заключили з владою ще рік тому, добіг кінця. Про це "20 хвилин" повідомили у прес-службі Вінницької облради. Наголосили, що все відбулося без скандалу і відповідно до процедури.
На разі обов'язки головних лікарів виконуватимуть їхні заступники. Нових "головних" оберуть за три тижні та на основі відкритого конкурсу. При цьому голова облради Сергій Свитко наголосив, що звільнені лікарі не будуть чинити тиск на своїх підлеглих задля переобрання. Основними критеріями відбору кандидатів стануть, за словами пана Свитка, професіоналізм, чесність та порядність. А обговорення кандидатур проходитиме гласно та під час відкритих слухань.
Претендувати на посаду головних лікарів мають право як, власне, лікарі, так і громадські діячі. Колишні головні лікарі теж можуть приймати участь у конкурсі - якщо вони зарекомендували себе як професіонали та вмілі керівники і не зганьбили себе корупційною діяльністю, то матимуть рівні з іншими кандидатами шанси на обрання на посаду.

Читайте також: Прізвища звільнених на Вінниччині головних лікарів. 23 - з Вінниці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Anonymous

    "Доброго дня шановний 911" Та який він "шановний"? "Малошановний",а швидше "нешановний" *цензурацензурацензура*
  • Anonymous

    Одарченка Петра. Бабійчук Валерія. Антонець Тетяну.Власюка-пацюка на нари...
  • Anonymous

    Ви так переживаєте за головних лікарів! А чому ж ті самі головні лікарі самі не пішли на ремонтах попрацювати? Чому у Бабійчука санітарки штукатурили "хатку", яку він будував на території лікарні,а не Ви-така поборниця йому в цьому допомагали? А то "Хорт нехай попрацює"! Перед тим, як когось "спрямовувати" до праці, самі ідіть працювати на ремонти, може тоді головних лікарів вбережете!
  • Anonymous

    Якщо по хамству людям Ваш батько є прикладом для Вас, то мені дуже шкода тих, хто звернеться до Вас по допомогу без грошей! А про житло - то в нас всі "бідні", всі "наймають" то у власної бабусі,то ще в когось з родичів, щоб ніхто не міг причепитись!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:12 У Вінниці запрацював інтерактивний туристичний кіоск. Які його особливості? 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 4 та 5 травня 16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up