На Вінниччині посилили карантин: заборонили планові операції та консультації

На Вінниччині посилили карантин: заборонили планові операції та консультації
  • Вчора, 1 березня 2021 року, відбулось позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС.
  • На Вінниччині посилюють карантин. Що відомо, читайте у нашому матеріалі.

— У зв’язку з погіршенням епідситуації в закладах охорони здоров’я області заборонили проведення планових операцій і планових госпіталізацій та надання консультацій поліклінік державних та комунальних закладів охорони здоров'я, крім дозволених в установленому порядку, — зазначають у Вінницькій ОДА.

На території Вінницької області продовжують посилення заходів щодо виявлення та притягнення до відповідальності людей, які порушують масковий режим в громадських місцях та осіб, які порушують правила самоізоляції.

Комісія прийняла рішення рекомендувати перевести на дистанційну форму навчання 1-4 класи закладів загальної середньої освіти з 3 березня 2021 року.

Відео дня

Також посилюють, в межах компетенції, заходи щодо проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах області.

З початку кампанії з вакцинації щеплення зробили 3 тисячам 141 людині, всі вони отримали одну дозу. Про це повідомляють на сайті «Вакцинація від COVID-19».

— Найбільшу кількість щеплень за 26-28 лютого 2021 року зробили у Миколаївській області — 170 щеплень, а за весь період вакцинальної кампанії — у Черкаській області — 270 щеплень, — зазначають у відомстві.

На Вінниччині вакцинувалось вже 120 людей.

Бережіть себе та своїх рідних! Дотримуйтеся всіх протиепідемічних заходів!

 

Читайте також:

Вінниччина очолила «ковідний рейтинг». Яка ситуація в Україні на 1 березня?

Скандал у Гнівані: у міста забрали бригаду швидкої допомоги. Що каже влада?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrei Brts

    А Планета Мода Бар так і буде продовжувати робити ?
  • Ols Kat

    Вчора журналiст Качор на вiдео показав це "посилення заходів щодо виявлення та притягнення до відповідальності людей, які порушують масковий режим в громадських місцях"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up