Добу шукають двох молодих хлопців, що втопилися у затопленому кар'єрі

Добу шукають двох молодих хлопців, що втопилися у затопленому кар'єрі

На гранітному кар'єрі у Могилівці зникли двоє юнаків. Скоріш за все, вони потонули. Уже добу їх тіла шукають водолази, але пошуки не дають результату.

Про це йдеться у сюжеті телеканелу НТН.

У зоні відпочинку де сталася трагедія немає ні рятувальників, ні медиків.  Хоча за вхід беруть по 50 гривень. 

Після інциденту поруч із кар'єром хтось поставив табличку про заборону купатися. Але місцеві кажуть, що до цього її там не було.

Відео дня

Рятувальники, які ніні займаються пошуком зазначають, що купатися там категорично заборонено.

— Родичі Андрія та Сергія благають лише про одне - знайти тіла хлопців. Після цього планують покарати власників кар'єру. Бо ж за час існування цієї зони відпочинку тут втопилися щонайменше п'ятеро людей, — йдеться у сюжеті.

Нині ж тривають пошуки. Рятувальники намагаються знайшти тіла, які ховає 40-метрова глибина.

Тим часом у поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Деталі дізнавайтеся у відео, що за посиланням - http://ntn.ua/uk/news/svidok/2017/08/15/25257

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Іван Лемещак

    Шановні дивимось правді у вічі, у водолазів мають бути спец. посвідчення про допуск до занурення у воду понад 20 метрів+ працююча баро камера. Тіла утоплеників при температурі води понад 20град. вспливають як правило на2-3день!
  • могилівчанин

    нема там 5 потопельників це перші
  • Богдан Пупкин

    какого банана вообще делать зону отдыха в затопленном карьере???    там глубина !!!   на законодательном уровне запретить  устраивать подобное  !    хочешь заработать,  возьми в оренду  пруд к примеру, обустроой  сделай лягушатник для детей, спасательную, мед пункт...
  • Alexander Kvasnevskyy

    Можливо, нарешті, збирачі податі облаштують рятувальну станцію, як то годиться для зони купання. На даний момент орендатори лише огородили парканом озеро і вимагають від людей гроші за можливість пройти за нього. Звичайно,  добре, що вони там облаштували туалети, смітники і перевдягальні, але ж ГОЛОВНОГО - не облаштували досі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up